• KassandraTelenovelă fenomen numai pe TelenoveleRO
  • Destine furateTelenovelă fenomen numai pe TelenoveleRO
  • JurământulTelenovelă fenomen numai pe TelenoveleRO
  • În numele iubiriiTelenovelă fenomen numai pe TelenoveleRO
  • StăpânaTelenovelă fenomen numai pe TelenoveleRO
  • Inimă SălaticăTelenovelă fenomen numai pe TelenoveleRO

Kassandra - Episodul 150 (Ultimul episod)

Destine furate - Episodul 146

Inima salbatica (1993) - Episodul 47 (Subtitrat in romana)

Juramantul Sezonul 2 - Episodul 1

Dragoste și speranță
Episodul 35

Captiva
Episodul 279

Lia, sotia sotului meu
Sezonul 2 Episodul 6
Inger salbatic - Episodul 119

Inger salbatic - Episodul 132

Cununa de lacrimi s2 - Episodul 19

Betty in New York - Episodul 71

Inimi impietrite - Episodul 81

Inger salbatic - Episodul 142

Familia mea perfecta - Episodul 71

 
Articolele mele - Le va salva luna de miere căsnicia? Abhi și Pragya se suportă tot mai greu
Vezi și alte filme Articolele mele

Le va salva luna de miere căsnicia? Abhi și Pragya se suportă tot mai greu

 

Abhi nu a contenit nicio secundă să o supere pe Pragya, încă de la nunta lor, și chiar dacă se pregătesc să meargă în luna de miere, lucrurile nu par a se rezolva între ei. Să fie luna de miere ceea ce le lipsea celor doi?


Abhi și Pragya se întorc la ei acasă, unde bunica lui Abhi îi surprinde pe cei doi cu o discuție despre luna lor de miere din Elveția, dar Abhi o anunță pe aceasta că o va duce pe Pragya în Shimla, fără să se gândească la o altă destinație.
Bunica lui Abhi este de acord cu propunerea lui, ba chiar este foarte încântată, organiyand toată familia, pentru a se pregăti pentru plecare celor doi. Bulbul ajunge acasă la Abhi pentru a se întâlni cu sora ei. Pragya rămâne șocată atunci când află că Bulbul știe tot adevărul despre căsnicia ei, și încearcă din răsputeri să o convingă să nu îi spun ă adevărul mamei lor.


Tanu își face și ea apariția acasă la Abhi, și devine extrem de furioasă atunci când află că Pragya și Abhi de pregătesc să plece în luna de miere. Bunica lui Abhi, extrem de încântată, o anunță și pe mama lui Pragya despre luna de miere a celor doi copii.
Bulbul,  fiind singura care știa adevărul despre căsătoria lui Abhi cu Pragya, își face foarte multe griji pentru sora ei. Abhi își iese total din minți atunci când vede modificările pe care Pragya le-a făcut în camera lui, astfel că o banală statuie devine subiectul unui scandal.
Mergând în vizită la mama lui Pragya, Abhi primește un cadou de la Sarla, iar atunci când ajunge acasă, o șicanează pe Pragya spunându-i cât de urât este cadoul, moment în care Pragya izbucnește în plâns. Bulbul nu mai poate ține secretul doar pentru ea, astfel că îi spune totul lui Purabh atunci când se întâlnesc.Categorie: Articolele mele | | Evaluare: 5.0/2
Total comentarii : 0
avatar