Dacă acum ceva ani Fernando Colunga era nelipsit din producţiile latino-americane, în ultimul timp actorul a fost ceva mai selectiv cu rolurile pe care a acceptat să le interpreteze.

Ultima telenovelă în care l-am mai putut urmări este ”Îţi ordon să mă iubeşti”, redifuzată în prezent de Acasă TV, unde a jucat alături de iubita sa, actriţa Blanca Soto.

Fernando Colunga revine însă pe micile ecrane într-o nouă telenovelă, denumită ”Pasion y poder”, produsă pentru Televisa de Jose Alberto Castro, fostul iubit al lui Angelique Boyer.

Din distribuţie vor mai face parte Jorge Salinas, protagonistul viitoarei producţii mexicane, iar Susana Gonzalez va interpreta rolul principal feminin, în timp ce rolul antagonistei îi aparţine frumoasei Marlene Favela.

Fernando Colunga urmează să joace pentru prima oară un rol negativ.

Filmările au început luna aceasta, iar telenovela va debuta în Mexic pe cinci octombrie, după ultimul episod din ”Dragoste şi ură”, telenovelă difuzată la noi de Prima TV.

”Pasion y poder” va fi un remake după producţia cu acelaşi nume din 1988, care a marcat debutul ca actriţă al Paulinei Rubio, rivala Thaliei.

Telenovela spune povestea a două familii rivale, care ascund secrete din trecut.

Nu se ştiu încă mai multe detalii despre remake, însă cu atâţia actori cunoscuţi, cu siguranţă va stârni interesul publicului.

Pe Fernando Colunga publicul român îl ştie din telenovele precum ”Sărmana Maria”, ”Esmeralda” sau ”Amor Real”.

În vârstă de 49 de ani, actorul s-a născut într-o familie de ingineri. Înainte de a începe să joace a avut meserii precum ospătar sau dealer auto. A realizat că vrea să urmeze cariera de actor după ce a fost angajat pentru a executa cascadorii pentru actorul Eduardo Yanez într-o telenovelă.