Imbratisarea ta - Episodul 36

Emperatriz - Episodul 155 (Ultimul episod)

Cealalta fata a Analiei - Episodul 164

Iubire cu chip rebel - Episodul 164

Suleyman Magnificul
Sezonul 2 Episodul 21

Alege dragostea
Episodul 2323

Razboiul sexelor
Episodul 146PopCash.net
11:23
Camerista din Manhattan - Sezonul 1
!!! SUNT CHIAR TARI CEI DE LA DIVA :) AU RELUAREA LA TELENOVELA DUMINICA DE LA 12 PANA LA 17 :)Camerista din Manhattan

Începutul anului 2014 aduce și un titlu nou la Diva Universal: Camerista din Manhattan, o telenovelă de succes, produsă în SUA și inspirată din filmul Camerista (Maid în Manhattan), din 2002, în care au jucat celebrii actori Jennifer Lopez și Ralph Fiennes. Noua telenovelă Camerista din Manhattan va avea premiera luni, 6 ianuarie, la ora 16.00, la Diva Universal. De luni până vineri, la aceeași oră, va fi difuzat câte un episod.

Maid in Manhattan este produsă în SUA, în limba spaniolă, filmată la Miami, New York City, Los Angeles și Mexico, având în distribuție actori apreciați și beneficiind de decoruri, costume și o echipă de cea mai bună calitate. Telenovela are 167 de episoade, care spun povestea tinerei și frumoasei Marisa Lujan (interpretată de Litzy).

Marisa Lujan a reuşit să-şi crească băiţelul, Lalo, în ciuda dificultăților și a unei vieți nu tocmai ușoare. Când lucrurile devin periculoase în orașul său natal din Mexic,Michoacan, pleacă în SUA cu fiul ei. După o perioadă petrecută în California, Marisa și Lalo se stabilesc la New York, unde ea se angajează cameristă la un hotel de lux din Manhattan. Aici îl întâlnește, ca oaspete al hotelului, pe Cristobal Parker (Eugenio Siller), care crede că Marisa este, la rândul ei, cazată aici, atunci când o vede îmbrăcată în hainele elegante ale unei cliente a hotelului. Ca și în pelicula Camerista (Maid in Manhattan), începe o frumoasă - dar sinuoasă - poveste de iubire, plină de emoții, sentimente puternice, îndoieli, algeri dificile, sacrificii și pasiune. Vom vedea, pe parcursul episoadelor, dacă povestea lor de dragoste va reuși să depăşească limitele impuse de avere şi privilegii.

Pe lângă cele două personaje centrale - Marisa și Cristobal - vom mai întâlni, în telenovela Camerista din Manhattan, și alte personaje puternice: Eduardo "Lalo” Mendoza Lujan (interpretat de Jorge Eduardo García)-fiul de zece ani al Marisei, care are o inteligență ieșită din comun, Sara Montero (Vanessa Villela) – o femeie bogată și ambițioasă, care este în stare de orice pentru a fi alături de Cristobal, Marcela Villa  (Ana Sobero) – mama Marisei, Victor Mendoza (Paulo César Quevedo) – fostul soț al Marisei și mulți alții.

 Distribuția:

Litzy   - în rolul Marisei Luján Villa

Eugenio Siller - Cristóbal Parker Salas

Vanessa Villela       - Sara Montero

Jorge Eduardo García -  Eduardo 'Lalo' Mendoza Luján

Marisela González - Calixta Meléndez

Ana Sobero - Marcela Villa Vda. de Luján

Paulo César Quevedo - Víctor Mendoza

Tina Romero - Carmen Moreno 'La Nana'

Liz Gallardo - Leticia 'Lety' Robles

Ismael La Rosa        - Tadeo 'Tito' Falcón

Juan Pablo Llano - Bruno Rivera

Karen Sentíes - Amelia Salas de Parker

Fred Valle     - Tyron 'Ty' Parker

Jorge Hernández - Estanislao Jaroselzky 'El Polaco'

Regia:

Nicolás Di Blasi

Leonardo Galavis

Jaime Segura

Nu pierdeți, așadar, primul episod al telenovelei de succes Camerista din Manhattan, care va avea premiera luni, 6 ianuarie, la ora 16:00, numai la Diva Universal. Câte un episod va fi difuzat de luni până vineri, la aceeași oră.

Camerista din Manhattan

...........................................................................................................................................................

Marisa Lujan a reuşit să-şi crească băieţelul, Lalo, în ciuda unei vieți nu tocmai ușoare. Lucrează ca administrator al unui mic hotel, ai cărui proprietari locuiesc în Angangueo, oraşul vecin din statul mexican Michoacan, unde Marisa s-a născut şi şi-a petrecut toată viaţa. Michoacan este unul dintre statele mexicane cu cea mai mare rată de imigrare spre SUA, un stat turistic, ale cărui oraşe frumoase aflate în vecinătatea munţilor oferă turiştilor şansa de a vedea migraţia fluturilor monarh din şi spre Canada şi constituie, astfel, o sursă de venit pentru localnici. Marisa munceşte greu şi pune bazele unei noi afaceri. Pentru a face profit şi a obţine mai mulţi bani, vinde suveniruri cu fluturi monarh, create de ea cu ajutorul meşteşugarilor locali.

Când era foarte tânără, Marisa s-a îndrăgostit de Victor, unul dintre tinerii americani care vin periodic de Sărbători în Michoacan. În decembrie, când l-a cunoscut, fata a rămas însărcinată şi, chiar dacă ar fi vrut să se mărite cu Victor (pentru a-i oferi copilului ei şansa de a se naşte într-o familie unită), mândria a oprit-o să insiste, mai ales că Victor nu era prea încântat de cele întâmplate. Şi aşa şi-au continuat relaţia: el venea anual din SUA, dornic de o relaţie pasageră, iar ea îşi creştea copilul fără a-i cere nimic. A muncit mult pentru a-şi construi o viaţă într-o lume care trecea printr-o criză economică ce a ajuns rapid şi în Michoacan, unde traficul de droguri e în creştere şi locurile de muncă sunt în scădere.

O altă atracţie turistică din Michoacan este Ziua Morţilor, o sărbătoare organizază în oraşele din zonă. Povestea noastră începe în mijlocul acestei sărbători. În timp ce munceşte şi îşi ia rămas-bun de la oaspeţii hotelului, Marisa se trezeşte că acesta a fost cumpărat de nişte traficanţi de droguri, care vor să transforme clădirea în reşedinţa unui gangster local. Cum Marisa nu poate accepta asta, trebuie să ia o decizie: nu găseşte de muncă în altă parte şi ori va rămâne angajata acestor oameni, ori va pleca în America, ca atâţia alţi imigranţi ilegali.

Îngrijorată pentru ea şi pentru fiul ei, de care este singura responsabilă, Marisa hotărăşte să plece, urmând calea aleasă de atâţia conaţionali, de-a lungul timpului. Fiul ei, Lalo, un băiat inteligent, vine însă cu ideea unei nunţi: în loc să imigreze ilegal (o experienţă periculoasă pentru amândoi), s-ar putea căsători cu tatăl lui (Victor) şi astfel ar obţine documentele legale pentru a locui în SUA. Victor şi Marisa se căsătoresc într-o ceremonie fără fast şi ea îşi pune la punct dosarul pentru dreptul de reşedinţă. Când face rost de acte, Marisa şi Lalo merg la Los Angeles, unde îi aşteaptă Victor şi mama Marisei, Marcela (care a părăsit-o de ani de zile, plecând în SUA pe urmele unui bărbat).

Deşi în inima ei speră că Victor se va schimba după nuntă, Marisa vede că lucrurile rămân la fel. Cei doi nu pot deveni o familie, el fiind în continuare un afemeiat, un petrecăreţ şi un pasionat de jocurile de noroc. Aşa că Marisa ia decizia dureroasă de a-l părăsi şi de a-şi lua băiatul cu ea. Cei doi se mută în Queens, unde locuieşte Belinda (una dintre prietenele din copilărie ale Marisei) şi unde protagonista se angajează ca menajeră la unul dintre cele mai importante hoteluri din New York. Lunile trec şi colegele Marisei îi devin prietene apropiate: Belinda, Leticia (originară tot din Mexic) şi Shaniqua Taylor (o afro-americancă de treabă). Perseverentă şi pasionată de munca ei, Marisa obţine respectul şi admiraţia lui Amador, managerul chelneriţelor din hotel, şi începe încet-încet să înveţe engelza şi să spere la o promovare.
Aici începe povestea noastră amuzantă, romantică şi tragică pe alocuri. Dintr-o neînţelegere provocată de Lalo, Marisa îl cunoaşte pe Cristobal Parker Salas, un tânăr om de afaceri de succes, care o ia drept o clientă a hotelului, nu o simplă angajată. Acesta devine, astfel, eroul galant al poveştii noastre, îndrăgostindu-se nebuneşte de Marisa; şi, pentru prima oară în viaţă, aceasta este atrasă de un bărbat şi ştie că se va îndrăgosti iremediabil, fără a putea evita asta.

După ce protagoniştii, Marisa Lujan şi Cristobal Parker Salas, se cunosc întâmplător şi după ce inimile lor devin una, ea îşi dă seama că dragostea pe care o simte îi impune să spună adevărul, să-şi mărturisească adevărata identitate şi să se trezească din acest vis. Dar înainte să poată face asta, cei doi petrec o noapte magică de dragoste, care îi va marca pentru totdeauna. A doua zi, Marisa hotărăşte să aibă o discuţie serioasă cu Cristobal şi să-i spună adevărul, dar destinul le conduce vieţile şi în scenă intră Sara Montero, personajul nostru negativ, o înstărită expertă în modă care visează la inima lui Cristobal. Sara face un scandal enorm şi o demască pe Marisa, care este concediată.

Jenată că nu a spus adevărul la timp, îndurerată de spusele lui Cristobal (care nu înţelege de ce a fost minţit) şi pusă faţă în faţă cu realitatea dură, Marisa decide ca de acum înainte să caute pe cineva care poate fi o prezenţă stabilă în viaţa ei şi a fiului său. Şi că nu-şi va mai permite să viseze la bărbaţi inaccesibili, care să-i distrugă inima. Scandalul nu îl afectează doar pe Cristobal, ci şi pe tatăl acestuia, a cărui carieră politică (urmează să devină senator de New York) se clatină.
Deşi Marisa şi Cristobal se gândesc în continuare unul la celălalt, vor rămâne despărţiţi multă vreme. El se va concentra pe o carieră politică şi va încerca să scape de avansurile insistente ale Sarei, în timp ce ea va lupta zi de zi cu problemele care o înconjoară.
Dar destinul îi aduce din nou împreună, iar rolul de Cupidon îi va reveni lui Lalo, fiul Marisei. Băiatul extrem de inteligent (care e pasionat de istorie şi politică) află la şcoală că în cartierul Queens există o mişcare socială care luptă pentru o calitate a vieţii mai bună pentru comunităţile latino. Lalo ştie că liderii mişcării (printre care se află şi durul Frank Varela, care se va îndrăgosti de Marisa şi va avea un rol major în povestea noastră) îl cunosc pe Cristobal, care este unul dintre reprezentanţii New York-ului din Senatul american, aşa că o determină pe Marisa să meargă la întâlnirile grupului şi aşa se revăd cei doi îndrăgostiţi. Şi îşi dau seama că se iubesc în continuare şi că nimic din cele întâmplate nu a schimbat situaţia.

Dar Sara luptă în continuare pentru Cristobal, iar Frank pentru Marisa, amândoi fiind dispuşi să facă orice pentru a-i ţine pe cei doi despărţiţi. Sara va apela la nişte tactici murdare pentru a o scoate pe Marisa din cursă şi a încerca să o facă să pară o simplă oportunistă: o acuză de hoţie şi o trimite după gratii. Cât timp se află la închisoare, Marisa este marcată pe viaţă. Aici cunoaşte atâtea femei care au fost abuzate încât decide să le ajute; aşa că pune pe picioare o agenţie de recrutare şi plasare a forţei de muncă, care se va dovedi o mişcare lucrativă, transformând-o într-o femeie independentă din punct de vedere financiar.

Şi viaţa ei amoroasă va fi plină de îndoieli şi probleme emoţionale, care aproape o fac să-l aleagă pe Frank. Dar când trebuie, în sfârşit, să ia o decizie, îşi va lăsa inima să hotărască şi se va gândi la Cristobal, chiar dacă acesta este devastat de faptul că Marisa a dispărut din viaţa lui şi este gata să se însoare cu Sara, care l-a convins că până şi acţiunile ei negative au ca sursă dragostea ei neţărmurită pentru el.

Marisa este cât pe ce să-l accepte pe Frank, dar îşi dă seama că iubirea ei pentru Cristobal este la fel de puternică şi nu ar fi corect să-i facă asta lui Frank. Îi povesteşte totul acestuia din urmă, mulţumindu-i pentru sprijin şi îi spune că ar fi nefericit cu ea, având în vedere că încă îl iubeşte pe Cristobal. Frank o înţelege şi o încurajează să-şi urmeze inima.

Dar mândria o face pe Marisa să vrea să-i dovedească lui Cristobal că este nevinovată de toate acuzaţiile care i s-au adus. Vrea să facă rost nu doar de dovezi că Sara a minţit şi a manipulat situaţia, ci şi că aceasta i-a jurat dragoste eternă în timp ce se iubea cu Bruno, primul ei iubit, care a profitat de relaţiile şi banii ei. Marisa îşi face dreptate şi iese din viaţa lui Cristobal, pentru a-şi putea rezolva propriile probleme. Amândoi au nevoie acum de echilibru. Marisa nu mai e chelneriţa de care s-a îndrăgostit Cristobal: a muncit mult pentru a evolua şi a deveni o persoană importantă şi o femeie de afaceri de succes, în hotelul unde lucra pe vremuri ca menajeră, de unde a fost dată afară din cauza Sarei şi unde a devenit ulterior manager general.

La finalul poveştii noastre, Cristobal şi Marisa luptă împreună pentru a-i ajuta pe cei din jur, fiecare în domeniul său. Lalo începe liceul, unde e acceptat în ciuda vârstei sale, iar apoi se dedică studiilor politice. Toate prietenele Marisei devin angajate ale agenţiei sale, iar Sara e acuzată că a colaborat cu Bruno la jaful de care o acuzase pe Marisa.

Personajele

Litzy
Litzy
Marisa Luján Villa
Eugenio Siller
Eugenio Siller
Cristóbal Parker Salas
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Sara Montero
Jorge Eduardo García
Jorge Eduardo García
Eduardo 'Lalo' Mendoza Luján
Vizualizări: 1348 | Adăugat de: Admin | Evaluare: 4.4/7
Total comentarii : 1
avatar
1
WoW, DE cind Diva Universal difuzeaza telenovele? wacko Super noutate! Sper sa inregistrati!
avatar