Acasă » Articole » Articolele mele

ULTIMA ORA : A murit actrita María Rubio

ULTIMA ORA : A murit actrita María Rubio


Lumea telenovelaselor este în doliu. În această zi a fost anunțat faptul că actrița mexicană María Rubio, regina răufăcătorilor mexicani, a decedat.
Actrita, cunoscuta, printre altele, pentru portretul ei de Catalina Creel in telenovela Cuna de Lobos, a murit la varsta de 83 de ani.
Asociația Națională a Interpreților a confirmat moartea pe rețelele sociale.
Actrita Patricia Reyes Spíndola a regretat moartea pe contul ei de Twitter.
"Cu o tristețe profundă cu inima mea frântă, îți spun că marea mea actriță MARIA RUBIO, actrița stăpână a vieții actoricești, a murit".
Potrivit publicației Publimetro, María Rubio a fost singurul copil al Mariei Tejero și Olayo Rubio, diplomat și antreprenor, pentru care a fost adoptată și a crescut în Tijuana la 21 septembrie 1934.

De asemenea, sa raportat că la vârsta de 4 ani a fost detectată o afecțiune cardiacă, o extindere prematură a inimii, astfel încât ea nu a putut merge la școală până la vârsta de 9 ani, a învățat să citească și să scrie acasă


De asemenea, explică portalul că Maria Rubio a suferit, de asemenea, consecințele războiului civil spaniol, când, în copilărie, ea și-a însoțit părinții în Spania pentru a-și vizita bunicii materni, au fost blocați timp de 10 ani în San Sebastian.

La vârsta de 13 ani sa întors în Mexic împreună cu părinții săi și a început studiile la școala din Oxford. A studiat dansul și mai târziu a acționat la Școala de Artă Teatrală a Institutului Național de Arte Frumoase. Ea a debutat ca actriță la Teatrul Fantastico din Cachirulo, Enrique Alonso ia dat prima ocazie de a lucra în mediu, fiind prima ei lucrare El portal de Belén în 1956. Apoi a lucrat în televiziune și film.

Sa căsătorit cu scriitorul, criticul și adaptorul de telenovele mexican Luis Reyes de la Maza, cu care avea doi copii, regizorul Claudio Reyes Rubio și Adriana. Au fost căsătoriți timp de 40 de ani, dar căsătoria sa încheiat prin divorț. Pe 11 noiembrie 2017, fiul său, Claudio, moare într-un accident de mașină.

Este amintita pentru reprezentarea impecabila a lui Catalina Creel in telenovela Cuna de lobos de mare succes in Mexic si America Latina.

Este amintită pentru reprezentarea impecabila a lui Catalina Creel in telenovela Cuna de lobos de mare succes in Mexic si America Latina. În plus, revista People in Spanish, a declarat că este una dintre cele zece cele mai bune telenovele. Personajul a fost atât de faimos , care a apărut pe programul XHDRBZ care juca același Catalina Creel, dar într-o versiune de benzi desenate. Catalina Creel a fost o figură în lume ca fiind cel mai bun ticălos din toate timpurile.

În anul 2001 a jucat în telenovela Salome, având rolul Lucrecia de Montesinos (mama lui Salome, interpretată de faimoasa Edith Gonzales)

In anul 2002 a jucat în comedia ¡Vivan los niños!  având rolul Sra. Arredondo.

A participat în anul 2007 la telenovela Amor sin maquillaje în comemorarea celor 50 de ani de telenovela, de asemenea, în 2008 participă stelară la telenovela Querida enemiga împărtășind creditele cu Ana Layevska și Carmen Becerra.

În 2011, a lucrat în telenovela Una familia con suerte, împărțind credite cu Arath de la Torre, Mayrin Villanueva, Daniela Castro și Sergio Sendel. După participarea sa specială la acest proiect, își anunță retragerea definitivă din cauza unor probleme de sănătate.

A murit la 1 martie 2018 la vârsta de 83 de ani.

 

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: Admin (2018-03-01)
Vizualizări: 719 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar