Acasă » Articole » Articolele mele

Thalia, machiata ca o papusa Barbie si cu esarfa pe cap.

Thalia, machiata ca o papusa Barbie si cu esarfa pe cap. Imaginea pentru care fanii au acuzat-o ca foloseste prea mult Photoshop

Desi este un idol in materie de frumusete pentru multe femei din intreaga lume, Thalia, cea care este supranumita regina telenovelelor datorita maiestriei cu care si-a interpretat rolurile, a suferit o transformare vizibila de la inceputul carierei si pana acum.

Thalia, machiata ca o papusa Barbie si cu esarfa pe cap. Imaginea pentru care fanii au acuzat-o ca foloseste prea mult Photoshop

A apelat de mai multe ori la bisturiu pentr a-si corecta imperfectiunile chipului, dar acum timpul si varsta si-au intors armele impotriva sa.

Chiar daca nu mai este la prima tinerete, Thalia reuseste mereu sa ii incante pe cei din jurul ei cu zambetul molipsitor pe care il poseda, dar faptul ca acum abuzeaza din ce in ce mai mult de machiaj cat mai colorat, ruj roz si are parul vopsit intr-o nuanta de blond, nu inseamna ca fanii nu au ajuns sa o compare cu o papusa Barbie.

Nici in cea mai recenta fotografie postata pe Twitter, Thalia nu s-a dat la o parte din a folosi prea mult culorile din trusa de machiaj si chiar daca chipul mai pastreaza cate ceva din frumusetea de altadata, actrita de telenovele a exagerat si cu Photoshopul, iar pentru acest lucru fanii au taxat-o imediat.

 


 

Voi ce parere aveti? Arata Thalia ca o papusa Barbie?

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: Admin (2014-04-06)
Vizualizări: 293 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar