Acasă » Articole » Articolele mele

TELENOVELE NARCO
„Regina Sudului” (2011) a fost doar începutul unui nou trend în Mexic şi SUA, cel al narco-novelelor, în care protagoniştii sunt traficanţi de droguri celebri sau femei puternice care se învârt în anturaje periculoase.

Cine joacă şi ce se întâmplă în producţiile „Señora Acero”, „El Señor de Los Cielos”, „Dueños del Paraiso” şi „La Querida del Centauro” aflaţi mai jos.

„El Señor De Los Cielos”. Narco-novelele i-au adus succes actorului Rafael Amaya. După ce l-a interpretat pe El Güero în „Regina Sudului”, el a cunoscut faima cu serialul „El Señor de Los Cielos”, produs de Telemundo şi Caracol, şi care avut premiera în SUA în aprilie 2013. Din cauza filmărilor pentru cel de-al treilea sezon al serialului, care se va termina în august, Rafael nu a avut timp să se ocupe de organizarea nunţii cu actriţa Angelica Celaya. Mai mult, actorul s-a gândit mai bine şi a rupt logodna cu aceasta, după cinci ani de relaţie, spun cei de la tvnotas.com.mx. În „El Señor de los Cielos”, el este Amado Carrillo, un cunoscut traficant de droguri din anii 90, supranumit „Domnul cerurilor” pentru flota sa de avioane cu care transporta substanţele interzise. Din distribuţie mai fac parte Carmen Villalobos, Gabriel Porras şi Marlene Favela.

Sursa: http://www.tvmania.ro/galerie-foto-a-aparut-un-nou-trend-se-poarta-narco-novelele-185495.html
Categorie: Articolele mele | Adăugat de: viro1983 (2015-08-13)
Vizualizări: 185 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar