Acasă » Articole » Articolele mele

Sebastian Rulli este incantat de mega succesul telenovelei "Spune-mi ca esti a mea"
Sebastian Rulli, protagonistul telenovelei “Spune-mi ca esti a mea” (“Lo que la vida me robo”), care va avea premiera in curand ACASA este extrem de incantat de succesul pe care il inregistreaza telenovela si datorita caruia, scenariul a fost prelungit cu aproximativ 50 de episoade.
“Sunt absolut fascinat de priza pe care o are telenovela la public si bucuros totodata ca oamenii care ne urmaresc ne-au dat sansa sa conturam in mai multe secvente acesta poveste fabuloasa. Scenaristii au facut un lucru extraordinar, iar povestea capata nuante din ce in ce mai interesante”, marturiseste Sebastian.

Producatoarea telenovelei, Angelli Nesma a declarat ca telenovela va continua datorita succesului enorm pe care l-a avut in randul telespectatorilor: “Povestea va merge mai departe, fiecare personaj isi va continua traiectoria si cu totii speram ca publicul sa fie la fel de incantat ca si pana acum”, spune aceasta.

Productia marca Televisa, “Spune-mi ca esti a mea”, cu Angelique Boyer si Sebastian Rulli in rolurile principale, va avea premiera pe 28 aprilie la ora 20 30 pe AcasaTv!

Sursa: http://www.acasatv.ro/telenovele/sebastian-rulli-este-incantat-de-mega-succesul-telenovelei-spune-mi-ca-esti-a-mea.html
Categorie: Articolele mele | Adăugat de: viro1983 (2014-05-01)
Vizualizări: 227 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar