Acasă » Articole » Articolele mele

Scandal in plina strada. Zuria Vega si iubitul sau, de necontrolat in preajma unor paparazzi
Recent, actorul a fost implicat intr-un conflict cu un cameraman care incerca sa surprinda cateva imagini cu el si iubita lui. La iesirea dintr-o cofetarie, Alberto l-a vazut pe cameraman si a vrut sa il faca sa plece strigand furios la el si amenintandu-l.

"Daca mai filmezi o sa iti rup… Este patetic ceea ce faci tu pentru a-ti castiga painea", a strigat furios actorul, in timp ce viitoarea lui sotie, Vega, incerca sa il calmeze.

Dupa aceasta iesire violenta, cuplul s-a retras iar Zuria a incercat sa il calmeze pe logodnicul ei cu sarutari si imbratisari. Nu este prima data cand Alberto face astfel de scene.
In septembrie 2013, la scurt timp dupa ce a inceput sa iasa cu Zuria, actorul a devenit foarte putin tolerant cu presa. La un anumit moment, actorul s-a suparat atat de tare pe fotografi, incat a luat o piatra si a amenintat ca arunca cu ea in paparazzi.

In noiembrie 2013 a avut o alta discutie neprietenoasa cu presa, facandu-le tot felul de semne fotografilor ca sa ii alunge din preajma lui si a Zuriei.

Sursa: http://www.acasatv.ro/telenovele/scandal-in-plina-strada-zuria-vega-si-iubitul-sau-de-necontrolat-in-preajma-unor-papara
Categorie: Articolele mele | Adăugat de: viro1983 (2014-05-15)
Vizualizări: 164 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar