Acasă » Articole » Articolele mele

"Santa diabla" isi la revedere de la telespectatori intr-un mod grandios
Telenovela “Santa diabla”, cu Gaby Espino, Aáron Diaz si Carlos Ponce in rolurile principale, isi ia la revedere de la telespectatori miercuri, 21 mai, de la ora 19.30, ACASA, intr-un episod plin de emotie, intriga si pasiune.
Santiago (Aáron Diaz) isi continua planurile sale macabre si o implica si pe Santa (Gaby Espino) in acestea, iar protagonista este astfel pusa in situatii limita.

Humberto trece de asemenea plin clipe de groaza, fara sa stie adevaruri ascunse, iar Santiago ajunge sa plateasca in final pentru toate faptele sale fara judecata.

Alte personaje care au tulburat fericirea protagonistilor, precum Barbara si Alicia, platesc cu varf si indesat tot raul pe care l-au savarsit.

Santa isi doreste sa o ia de la capat si sa isi gaseasca in sfarsit, linistea si fericirea. Oare va reusi?

“Ii multumesc din suflet publicului ca ne-a fost alaturi in fiecare seara si sunt recunoscatoare casei de productie Telemundo pentru ca mi-a oferit sansa sa interpretrez acest rol, care a insemnat foarte mult pentru mine. Le promit telespectatorilor un final de telenovela spectaculos, plin de emotie. Ma bucur mult ca am trait aceste momente pe platourile de filmare, m-am inteles foarte bine cu colegii mei, am formit o echipa de nota 10”, declara Gaby Espino.

Emotie, pasiune, momente critice dar si multa adrenalina, acestea definesc marele final al telenovelei “Santa diabla”, care va fi difuzat miercuri, 21 mai, de la ora 19.30, ACASA.

Sursa: http://www.acasatv.ro/telenovele/santa-diabla-isi-la-revedere-de-la-telespectatori-intr-un-mod-grandios.html
Categorie: Articolele mele | Adăugat de: viro1983 (2014-05-20)
Vizualizări: 174 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar