După popularitatea dobândită în urma apariţiilor în telenovele de succes, pentru Maite Perroni următorul pas firesc în carieră sunt filmele. În vârstă de 32 de ani, actriţa a anunţat de curând că va apărea într-o peliculă produsă de actorul Sebastian Zurita. Maite va avea rolul principal în filmul de acţiune, fiind singura opţiune a lui Sebastian pentru filmul pe care urmează să-l realizeze:

Când mi-a venit ideea acestui film, îi aveam în cap pe Maite Perroni şi pe tatăl meu, Humberto Zurita. O să vedem care va fi programul şi cum se vor desfăşura filmările. Sigur, mai pot exista schimbări din cauza proiectelor fiecăruia, însă sper că vor rămâne în distribuţie oamenii care au crezut în acest proiect de la început, a declarat acesta pentru o revistă.

Maite este în prezent destul de ocupată cu filmările pentru telenovela “Antes muerta que Lichita”, producţie în care o vom vedea şi pe fosta Regină a telenovelelor, Thalia.

Cunoscuta actriţă şi cântăreaţă a declarat că urmează să revină în lumea telenovelelor şi că va apărea într-o producţie foarte cunoscută.

Era vorba despre producţia în care Maite Perroni joacă rolul principal şi la care filmările au început în această primăvară. Din păcate, fanii au fost induşi în eroare de Thalia, pentru că apariţia ei în ”Antes muerta que Lichita” nu va fi în rolul unui personaj. Artista mexicană va interpreta melodia de pe genericul telenovelei. Iniţial, Maite ar fi trebuit să o înregistreze, însă Thalia a dorit să facă parte din producţie, aşa că s-a ajuns la acest consens.

După 16 ani de absenţă este totuşi pentru prima oară când numele Thaliei este asociat unei telenovele.