Acasă » Articole » Articolele mele

EXCLUSIV! Ruxandra Ion, „Mama telenovelelor”, declară război postului tv ACASĂ
Ruxandra Ion telenovele ACASA CNA
Ruxandra Ion a primit licența pentru un nou post tv, „Happy Channel”, care ar putea fi lansat chiar din decembrie
foto: arhiva personală
 

La mai bine de jumătate de an de când a plecat de la postul tv pe care l-a condus aproape 15 ani – ACASĂ, Ruxandra Ion nu renunță la telenovele. Va lansa o nouă televiziune care se numeşte „Happy Channel” şi vrea să-i lovească pe foştii ei patroni prin preluarea unor contracte pe care le semnase la fostul loc de muncă.

Din decembrie, Ruxandra Ion (58 de ani) vrea să lanseze un nou post de televiziune. „Mama telenovelelor”, așa cum a fost supranumită încă de pe vreema când lucra în trustul PRO TV, a primit de la Consiliul Național al Audiovizualului licență pentru proiectul intitulat „Happy Channel”, un post tv „dedicat familiei, fără nici un minut de tabloid, fără vedete de carton”, potrivit declarațiilor pe care Ruxandra le-a oferit pentru paginademedia.ro.

Odată cu pregătirea lansării noului post tv, Ruxandra a bifat câteva lovituri sub centruă pentru postul tv ACASĂ.

. A „furat” mai multe vedete, dar și angajați, cu care a lucrat la postul tv ACASĂ, precum Adela Popescu, Carmen Tănase, Marian Râlea, actorii şi cântăreţii din trupele LaLa Band şi ONE. Aceștia au semnat deja contract cu Ruxandra. Adela Popescu, de exemplu, va juca rolul principal într-un serial care se va numi „Măşti de catifea” - povestea unei fete de 18 ani care vine din Moldova și intră într-o famile bună din București.
- A preluat contractul pe care postul tv ACASĂ îl avea cu Televisa, canal care produce telenovele. „Happy Channel” va difuza cele mai bune telenovele produse de acest post cunoscut ca fiind cea mai mare televiziune din spațiul vorbitorilor de limbă spaniolă, fiind unul dintre cei mai importanți jucători pe piața mondială a divertismentului.
- A furat cea mai importantă telenovelă de la postul tv ACASĂ. Una dintre primele producţii de televiziune pe care le va dfivfuza Ruxandra Ion la „Happy Channel” este „Rosario”, cu actorul Guy Ecker în rolul principal, telenovelă pe care o anunțase deja în grila de toamnă postul concurent. Ca să câștige acest contract, „Happy Channel” ar fi făcut o ofertă mai bună producătorilor de la Venevision.

Potrivit paginademedia.ro, „investiția în noul post de televiziune se ridică la valoare de peste 450.000 de euro (100.000 investiții în echipamente și 352.000 de euro investiții în programe). Aceste investiții fac parte dintr-un plan pentru perioada 2014 – 2019”.

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: Admin (2014-10-12)
Vizualizări: 201 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar