Acasă » Articole » Articolele mele

Cum arata sora si mama superbei Jacqueline Bracamontes

Frumusetea e mostenire de familie. Cum arata sora si mama superbei Jacqueline Bracamontes

Fara indoiala Mini Jacky si Ximena vor fi mereu foarte unite, nu numai pentru ca sunt verisoare, dar si pentru ca au aceeasi zi de nastere.

Frumusetea e mostenire de familie. Cum arata sora si mama superbei Jacqueline Bracamontes

Este vorba de fiicele lui Jacky si Alinei Bracamontes, doua surori foarte apropiate, care au nascut la numai cateva ore diferenta. Pe 29 martie, Jacky a adus-o pe lume pe fiica ei, insa nu a devenit numai mama, ci si matusa.

Alina Bracamontes a adus-o pe lume, in aceeasi zi pe a doua ei fiica, Ximena, pe care Jacky o numeste Mini Ali. Cele doua fericite mame s-au reunit pentru a sarbatori prima aniversare a fiicelor lor, cu o petrecere de la care nu putea lipsi tortul, inspirat de unul dintre personajele lor animate preferate, Minnie Mouse.Fetitele au fost imbracate la fel, in rochite roz cu bulene albe, asortate cu fundite de pus in par identice. Verisoarele au pozat alaturi de mamele lor, si de deliciosul tort. "In sfarsit, tortul lor comun", a scris Jacky pe Twitter.

De asemenea, vedeta a mai publicat o fotografie in care apar toate femeile din familia Bracamontes, mama ei, Jacqueline Van Hoorde, nepoata ei mai mare, Mini Ali, sora ei Alina si adorata ei Mini Jacky .

In alta fotografie, Jacqueline Van Hoorde apare tinandu-le in brate pe Mini Jacky si Mini Ali, fotografie pe care Jacky a intitulat-o "bunica fericita". Si in aceasta fotografie cele doua verisoare poarta rochii identice.

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: Admin (2014-04-06)
Vizualizări: 181 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar