Acasă » Articole » Articolele mele

Carlos Ponce si Ximena Duque din telenovela "Santa Diabla" traiesc o iubire ca o luna de miere

Protagonistul Carlos Ponce si actrita Ximena Duque din telenovela “Santa diabla”, difuzata in fiecare zi, de la ora 19.30, ACASA, marturisesc ca traiesc o luna de miere permanenta.

Carlos Ponce si Ximena Duque din telenovela Santa Diabla traiesc o iubire ca o luna de miere

Desi au trait o reala telenovela de-a lungul relatiei lor, Ximena si Carlos au trecut peste multe incercari, iar acum sunt mai fericiti ca niciodata: “Eu cred ca nimic nu este intamplator in viata si totul are un motiv. Dumnezeu stie cum sa aranjeze lucrurile, iar impacarea noastra cred ca se datoreaza si faptului ca am fost colegi pe platourile de filmare ale telenovelei Santa Diabla”, marturiseste actrita.

Ximena se declara foarte incantata de modul in care relatia lor a evoluat, iar cei doi sunt fericiti fara sa aiba in acest moment planuri de casatorie: “Traim o permanenta luna de miere si sper ca va dura toata viata. Suntem foarte fericiti si avem un camin armonios. Dupa cum se vede, eu nu am inel de logodna asa ca despre asta trebuie sa vorbeasca Carlos”, adauga amuzata aceasta.

Protagonistul Carlos Ponce si actrita Ximena Duque pot fi vazuti in telenovela “Santa diabla”, difuzata in fiecare zi, de la ora 19.30, acasa.

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: Admin (2014-04-08)
Vizualizări: 243 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar