Acasă » Articole » Articolele mele

Asa mama, asa fiica. Cum arata fetita frumoasei Edith Gonzalez...

Asa mama, asa fiica. Cum arata fetita frumoasei Edith Gonzalez si cat de repede va calca pe urmele mamei sale

Potrivit presei tabloide, Constanza, in varsta de numai 10 ani, o ia drept exemplu pe prietena sa Loreto Peralta care a aparut deja in productia "No se aceptan Devoluciones".

Asa mama, asa fiica. Cum arata fetita frumoasei Edith Gonzalez si cat de repede va calca pe urmele mamei sale

Chiar daca Edith o iubeste enorm pe fetita sa si ii indeplineste toate dorintele de fiecare data, se pare ca vedeta nu este deloc de acord cu o cariera in lumea filmului pentru ca, daca ar fi sa ne luam dupa ce spune ea, educatia este mult mai importanta la aceasta varsta destul de frageda.

"Fata mea este foarte mica, iar daca tuturor colegilor de la scoala le-ar placea sa fie ca Loretito, mai ales in cazul Constanzei care este si fiica de actrita, nu este inca momentul potrivit pana cand nu termina scoala. Sa fii actrita este o meserie destul de dificila si de dura", a declarat actrita pentru publicatia quien.com.

Daca pentru Constanza, varsta este inca un impediment in cariera de actrita, nu putem spune acelasi lucru si despre mama sa. Anul 2014 pare sa fie destul de bun pentru actrita Edith Gonzalez, care are oferte atat ca actrita cat si producatoare.

 


 

Vezi aici imaginea cu micuta Constanza!

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: Admin (2014-04-06)
Vizualizări: 148 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar