Acasă » Articole » Articolele mele

Alia se schimbă radical! Ce plan diabolic pune la cale de această dată

Alia se schimbă radical! Ce plan diabolic pune la cale de această dată

 

După ce a văzut că nu mai are nimic de făcut în ceea ce îi priveşte pe Bulbul şi Purab, Alia pune la cale un plan diabolic, ţinta ei fiind de această fată Pragya.

Abhi adzce câţiva oameni pentru a căuta în dulapul în care se află documentele semnate de Pargya. Pragya intră în cameră și înțelege motivul pentru care oamenii sunt înghesuiţi în dulap. Abhi reușește să pună mâna pe documentele și le ascunde în interiorul capacului de pat. Pragya observă acest lucru și decide să le fure înapoi. Tannu se întâlnește cu Alia și o întreabă ce s-a ales din planul ei împotriva lui Bulbul. Alia refuză să divulge planul ei și preferă să fie lăsată în pace. Mai târziu, Alia se întâlnește cu Bulbul și Purabh şi le dă un cadou de nuntă.


Ceremonia de primire pentru Purabh și Bulbul merge mai departe și Alia le dă celor doi un cadou. Ea pretinde că este fericită pentru cei doi, dar în același timp, este încantată de planul pe care ar trebui să îl ducă la capăt, împotriva lui Pragya. Alia îl invită pe Purabh să danseze cu Bulbul, iar Abhi este imediat pierdut în gândurile sale despre Pragya. Bulbul îl vede mai târziu pe Vijay, care poartă o mască, vorbind cu un om despre planul său de a ucide Pragya. Bulbul este instantaneu îngrijorată, dar nu reușește să facă rost de alte informaţii. Abhi pare în extaz pentru că a obţinut documentele care îi vor da înapoi puterea și bogăția pe care Pragya le deține în prezent. El decide să celebreze momentul, dansând cu Pragya.

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: Admin (2016-04-20)
Vizualizări: 316 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar