Acasă » Articole » Articolele mele

Adevarul despre relatia dintre Angelique Boyer si Sebastian Rulli. Ce se intampla de fapt intre cei doi actori
Recent, o celebra revista a publicat fotografii cu amandoi in timp ce se plimbau cu motocicleta, intr-o escapada romantica.

Tanara de 25 de ani a tinut insa sa faca niste precizari in legatura cu aceste fotografii. Ea a declarat ca fotografiile au fost facute cand ea, Sebastian si un grup de prieteni meregeu sa spre un loc special pentru a sari cu parasutele.

„Am fost un grup intreg. I-am chemat pe toti, cei care au mai facut asta, cei care nu. A fost o experienta incredibila. Am putut sa o traiesc cu cea mai buna prietena a mea Fernanda. A fost placut si amuzant si ii multumesc lui Sebastian pentru plimbarea cu motocicleta.", a declarat Angelique Boyer.

Pe de alta parte, Boyer a spus ca trece printr-un moment foarte bun, in cariera sa, si ca se distreaza bine cu echipa, si ca barfele nu au stricat atmosfera.
„Sebastian a fost o amuleta norocosa, pentru ca platourile de filmare totul este minunat si vrem sa mai lucram impreuna. In plus, amicitia si respectul se imparte cu toata echipa”, a mai spus Boyer.

Pe de alta parte, ea a precizat ca atunci cand va avea o noua relatie amoroasa, va impartasi informatia cu presa.

Sursa: http://www.acasatv.ro/telenovele/adevarul-despre-relatia-dintre-angelique-boyer-si-sebastian-rulli-ce-se-intampla-de-fap
Categorie: Articolele mele | Adăugat de: viro1983 (2014-05-01)
Vizualizări: 316 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar