Acasă » Articole » Articolele mele

Actriţa care a făcut furori în „Mica mireasă” a ales dragostea la Antena Stars

Actriţa care a făcut furori în „Mica mireasă” a ales dragostea la Antena Stars 

 

Sriti Jha, cea care dă viaţă personajului Pragya în serialul indian „Alege Dragostea” este una dintre cele mai iubite prezenţe feminine din India. Frumoasa Sriti şi-a făcut debutul în serialul „Dhoom Machaao”, în rolul lui Malini Sharma.

Frumoasa actriţă s-a născut în Darbhanga, pe 26 februarie 1986. După ce şi-a terminat studiile, Sriti s-a înscris la un curs de limba engleză, la un colegiu din Delhi, iar în anul 2004 a ajuns la Verbum, societatea de arte dramatice, în limba engleză.


Viaţa personală a lui Sriti este una destul de simplă, aceasta fiind de foarte mult timp singură, fără să îi pară ruă de acest lucru. „Poate că va suna a clişeu, dar chiar nu am timp să mă îndrăgostesc. Muncesc foarte mult şi abia îmi fac timp pentru mine”, a spus Sriti Jha. S-a zvonit că ar avea o relaţie cu unul dintre colegii ei de platou, ba chiar că s-ar fi căsătorit, dar cei doi au negat totul.


În „Mica mireasă”, Sriti a interpretat rolul lui Ganga, victima unei căsătorii între copii. În serialul „Alege dragostea”, Sriti interpretează rolul lui Pragya, care este o persoană extrem de timidă, introvertită şi un adevărat şoricel de bibliotecă. Pe lângă responsabilitatea de a avea grijă de fraţii ei, alături de mama sa, Pragya şi-a luat şi o slujbă, în fostul ei colegiu, pentru a-şi ajuta familia.

"Alege dragostea" este difuzat zilnic, de la orele 18.30, pe Antena STARS.

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: Admin (2015-11-09)
Vizualizări: 320 | Comentarii: 1 | Rating: 3.0/3
Total comentarii : 1
avatar
0
1
Super actrita,super telenovela  heart love smile
avatar