Triumful dragostei - Episoadele 97 si 98 - 22 Aprilie 2020 online subtitrat in romana - TelenoveleRO.Com- Seriale Online Subtitrare 2023



 
Triumful dragostei - Episoadele 97 si 98

Victoria este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din Mexic. Ea locuiește într-o vilă elegantă cu soțul ei, Osvaldo, un actor celebru, și cu cei doi copii ai lor, Fernanda și Maximiliano, fiul lui Osvaldo dintr-o căsătorie anterioară. Se poate spune că Victoria este o adevărată femeie de succes, dar nu întotdeauna a fost așa. În tinerețea sa, a lucrat ca servitoare pentru Bernarda, o fanatică religioasă al cărei fiu, Juan Pablo, studia pentru a deveni preot.

Cei doi s-au îndrăgostit și s-au dăruit unul altuia, iar când Victoria a aflat că este însărcinată, Juan Pablo se întorsese deja la seminar, iar Bernarda a dat-o afară din casă. Victoria a născut singură o fetiță, dar trei ani mai târziu, Bernarda, în încercarea de a scăpa de Victoria și de fiica ei, a provocat un accident în urma căruia tânăra a ajuns la spital, iar fetița la orfelinat.

De atunci, Victoria nu a încetat să-și caute fiica, dar încercările sale nu au avut succes. 20 de ani, la casa de modă a Victoriei apare o tânără, pe nume Maria Desamparada, pe care Victoria o angajează ca model, iar în scurt timp, Maria ajunge modelul ei de top.

Totuși, Victoria este geloasă, deoarece este convinsă că fata cochetează cu soțul ei, iar de aceea o umilește și o tratează cu dispreț. De fapt, Maximiliano, fiul ei vitreg, este cel care încearcă să o seducă pe Maria, pentru a se distra, și îi ascunde adevărata sa identitate.

Curând însă, Maximiliano își dă seama că Maria Desamparada este o fată sinceră și inocentă și se îndrăgostește cu adevărat de ea. La scurt timp, Maria află că este însărcinată și înainte să apuce să-i spună lui Max, acesta îi mărturisește că este logodit cu Jimena și trebuie să se căsătorească cu ea pentru că aceasta așteaptă un copil.

Pentru că se simte trădată, Maria îi ascunde sarcina și pleacă. Când Victoria află de relația ei cu Max, face cea mai mare greșeală din viața ei: o acuză că vrea să pună mâna pe acesta cu orice preț și o dă afară, tratând-o în același fel în care Bernarda a făcut-o cu ea cu ani în urmă, fără să știe că își alungă propria fiică.

Victoria se întâlnește cu Juan Pablo, care acum este preot și îi dezvăluie că au avut un copil împreună, iar Bernarda a știut întotdeauna acest lucru. Juan Pablo este distrus de vești, îi cere iertare și îi promite că nu va avea pace până când nu-și va găsi fiica.

Când o cunoaște pe Maria Desamparada, Juan Pablo o simpatizează și devine sfătuitorul ei, dar când este pe cale de a afla cine este ea cu adevărat, Bernarda îi spune tot adevărul sub taina spovedaniei, iar Juan Pablo este obligat să nu mai spună acest lucru nimănui. Între timp, Maximiliano se căsătorește cu Jimena, și ignoră faptul că fiul pe care aceasta îl așteaptă nu este al lui.

Jimena pierde copilul în urma unui accident cauzat neintenționat de Max și își pierde rațiunea, încercând să îi facă acestuia viața imposibilă. Remușcările îl obligă pe Max să rămână alături de Jimena, deși încă o iubește pe Maria Desamparada.

Pe de altă parte, Osvaldo se simte abandonat de Victoria și o înșeală cu Linda, o prietenă a Mariei. Această relație este o lovitură teribilă pentru Victoria, care atunci când află, îl dă afară din casă pe Osvaldo.

Astfel, în scurt timp, viețile Victoriei și ale tuturor celor din jurul ei par a se destrăma, și numai speranța că iubirea va triumfa în final îi poate determina să meargă mai departe.

Despre serial:
Anul
Gen
Actori
Triumful dragostei - Episoadele 95 si 96 Triumful dragostei - Episoadele 99 si 100
Alte episoade din: Triumful dragostei


Categorie: Triumful dragostei | Vizualizări: 4337 | Adăugat de: Admin | Tag-uri: Triumful, si, 98, 97, Episoadele, dragostei Triumful dragostei - Episoadele 97 si 98 online subtitrat,Triumful dragostei - Episoadele 97 si 98 serial online tradus | Evaluare: 4.1/10
Total comentarii : 0
avatar