Nu există intrări pentru azi.

 
Povestea noastra - Episodul 65
Vezi și alte episoade din Povestea noastra

Povestea începe cu o familie care se luptă să supraviețuiască într-unul din cartierele sărace ale orașului Istanbul și cel mai mare copil a devenit mama acestei familii, Filiz (Hazal Kaya). Din momentul în care mama lor i-a abandonat, Filiz are grijă de cei cinci frați ai săi, în ciuda tatălui lor alcoolic, Fikri, și se ocupă de tot fără să se plângă.

Ca şi Filiz, frații ei sunt copii puternici, care nu se lasă copleşiţi și au grijă de ei. Cei 5 fraţi sunt: Rahmet, Hikmet, Kiraz, Fikret și cel mai mic, Ismet… În timp ce Filiz își dedică viața fraţilor săi, descărcându-şi nemulțumirile celei mai bune prietene și vecine Tülay, încercând să câștige bani și având responsabilități mai mari decât ea însăși, brusc frumosul și charismaticul Bariş (Burak Deniz) intră în viața ei.

Acest tânăr care a apărut brusc va câștiga inima lui Filiz și va încerca să facă tot posibilul pentru a face parte din familie. În timp ce Bariş, care s-a îndrăgostit de Filiz de prima dată când a văzut-o, o impresionează, Filiz crede că nu există loc pentru iubire în viața ei și neagă sentimentele ei față de Bariş.

Când se adaugă şi atitudinea protectoare a polițistului Cengiz, care este îndrăgostit de Filiz de ani de zile, lucrurile nu merg așa de ușor aşa cum credea Bariş. În afară de asta, identitatea secretă și viața misterioasă pe care Bariş ascunde devine un pericol pentru relația lor.PopCash.net
SERVER 1

SERVER 2

SERVER 3
Categorie: Povestea noastra | Vizualizări: 439 | Adăugat de: Admin | Tag-uri: 65, noastra, Episodul, povestea Povestea noastra - Episodul 65 online subtitrat,Povestea noastra - Episodul 65 serial online tradus | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar