Casa de alaturi - Episodul 128

Emperatriz - Episodul 155 (Ultimul episod)

Demon si inger - Episodul 36

Pasiune interzisa - Episodul 36

Secrete de familie
Episodul 88

Alege dragostea
Episodul 2355

O nouă viață
Episodul 8



PopCash.net
04:38
VIATA DE IMPRUMUT (Mentir para vivir)

Oriana Caligaris (Mayrin Villanueva) locuieste impreuna cu sotul sau Jose Luis Falcon si fiica lor, Alina, in Columbia. Intr-o zi, viata Orianei se schimba complet, cand Jose Luis ii marturiseste ca politia este pe urmele lor din pricina unor afaceri necurate.

Viata de imprumut

Simtindu-se debusolata, Oriana pleaca cu fiica ei in Mexic la prietena sa, Raquel, care detine impreuna cu Lucina, hotelul "El descanso”.

Unul dintre oaspetii  hotelului este Don Gabriel Sanchez, un vechi prieten al Lucinei si un om de afaceri foarte bogat. Gabriel este tatal lui Ricardo, un tanar inginer de succes, care lucreaza la fabrica de textile a acestuia. Intr-o zi, Gabriel este omorat. Oriana aude impuscatura si alearga catre el, insa in acel moment isi surprinde fiica cu arma in mana. Ea este socata si pune la indoiala nevinovatia Alinei. Prietena sa, Lucina, le trimite in orasul Sonora pentru a le proteja de autoritati. Ricardo ajunge la hotel pentru a ridica trupul tatalui sau si incepe investigarea decesului acestuia, afland ca in aceasta tragedie este implicata o femeie.

Intre timp, la hotel se cazeaza Ines Valdivia, o tanara fata singuratica, care dispare subit la ceva timp, iar ulterior se afla ca aceasta a murit. Lucina profita de circumstante si o sfatuieste pe Oriana sa se foloseasca de identitatea lui Ines, cu documente false. Cateva saptamani mai tarziu, un detectiv trimis de Dona Paloma Aresti, o doamna foarte bogata si influenta, apare in hotel, cautand-o pe nepoata sa, Ines.

Dupa un timp, Oriana il cunoaste pe Ricardo (David Zepeda), cei doi se indragostesc, insa adevarata aventura incepe cand sotul sau, Jose Luis, vine in Mexic.

Poductie: Televisa, 2013
Cu: Mayrín Villanueva, David Zepeda, Diego Olivera, Altair Jarabo, Adriana Roel, Leticia Perdigón, Cecilia Gabriela, Nuria Bages, Lourdes Munguía, Ferdinando Valencia, Joaquín Cossío

EPISOADE

https://u.to/0LzeFg

Categorie: Telenovele COMPLETE | Vizualizări: 4769 | Adăugat de: Admin | Tag-uri: VIATA DE IMPRUMUT download episoade, VIATA DE IMPRUMUT online, VIATA DE IMPRUMUT, mentir para vivir cap 1, VIATA DE IMPRUMUT episodul 1 | Evaluare: 4.1/17
Total comentarii : 4
avatar
1
Mai postati va rog!
avatar
2
Va rog din suflet mai postati episoade din aceasta telenovela!
avatar
3
Superba smile
avatar
4
Nu pot descarca mega pe tableta.   Cum sa procedez ?
avatar