Imbratisarea ta - Episodul 70

Emperatriz - Episodul 155 (Ultimul episod)

Demon si inger - Episodul 60

Pasiune interzisa - Episodul 54

Suleyman Magnificul
Sezonul 4 Episodul 4

Alege dragostea
Episodul 2377

Iubiri secrete - Sezon 1
Episodul 56



PopCash.net
11:00
SUFLET CALATOR (En Otra Piel)

Din 9 mai 2015 cei de la ACASA TV ne aduc o noua telenovela cu un subiect pe cat de delicat pe atat de interesant si misterios.

In fiecare sambata incepand cu prima difuzare din 9 mai 2015 telespectatorii vor putea urmari cate doua episoade ale telenovelei redenumita de romani "SUFLET CALATOR".

Ora de difuzare a telenovelei "SUFLET CALATOR" va fi de la ora 18.

Titlul original al telenovelei este "EN OTRA PIEL". Alte titluri care au mai fost folosite sunt "IN ANOTHER SKIN" si "PART OF ME".

Dar indiferent de titlul folosit telenovela a fost urmarita cu sufletul la gura de public.

Din pricina subiectului care aduce in fata telespectatorilor  o tema prea putin folosita in telenovele.

 

rezumat SUFLET CALATOR episoade pe acasa tv


Ce spuneti despre misterul reincarnarii? Nu este acesta un mister o tema  o  intrebare un freamat pentru oricine?

Distributia este extraordinara iar cu una dintre actritele principale  ne cunoastem din alta telenovela si anume actrita LAURA FLORES interpreta agentei speciale SMITH din alta telenovela draga romanilor si anume "REGINA INIMILOR" aka "LA REINA DE CORAZON".

Ceea ce nu stiti este ca aceasta telenovela a fost nominalizata la o serie de premii importante cum ar fi : "PREMIOS TU MUNDO" in 2014, "PREMIOS  TALENTO CAROCAL" in 2014 si chiar si in 2015 la " MIAMI LIFE AWARDS".

Cea mai mare parte a distributiei telenovelei "SUFLET CALATOR"aka "EN OTRA PIEL" aka "PART OF ME" aka "IN ANOTHER SKIN" a fost nominalizata la categorii precum : "CEL MAI BUN ACTOR IN ROL PRINCIPAL"," CEA MAI BUNA ACTRITA IN ROL PRINCIPAL", CEA MAI BUNA ACTRITA IN ROL NEGATIV ", CEL MAI BUN ACTOR DE TELENOVELA" si desigur si categoria "CEA MAI BUNA TELENOVELA".

Avem de vizionat o telenovela care abordeaza unul din cele mai fierbinti subiecte si anume REINCARNAREA. Credeti sau nu in reincarnare dar aceasta telenovela va va emotiona pana la lacrimi.

Este o telenovela care va sensibiliza reprezentantele sexului frumos si daca se vor uita si barbatii atunci s-ar putea ca macar o farama din sufletul lor de "masculi" sa fie atinsa.

Pe langa aceasta tema a reincarnarii vom vedea mai multe fatete ale dragostei. Si unde este dragostea apare si ura si tradarea si ipocrizia si chiar boli legate de suflet si minte.

Apar copiii liantul unei relatii cum este vazuta relatia acestora cu mama si tatal dar mai ales ce inseamna DRAGOSTEA UNEI MAME. Cat de devotata este o femeie in dragoste si cum trece peste orice pentru binele copiilor.

Dragostea unei mame este atat de mare incat doreste sa isi protejeze copiii chiar si dincolo de moarte.

O distributie impresionanta si multi actori si actrite  toti au lucrat in echipa pentru a iesi o minunata si emotionanta telenovela "SUFLET CALATOR".

Mare atentie si la coloana sonora . Sunt cantece interpretate de  LAURA FLORES agenta SMITH din "REGINA INIMILOR" care aici joaca un rol principal si avem ocazia sa ii auzim vocea frumoasa.

LAURA FLORES extrem de apreciata si iubita cu multe roluri si expereienta in CV -ul profesional interpreteaza melodia care da si titlul telenovelei "EN OTRA PIEL."

ENDER THOMAS interpreteaza "PARA OLIVIDARTE". Ea o joaca pe CAMILA . MARIA ELENA DAVILA canta melodia "DES CU BRIENDO EL AMOR."

Si de asemenea tot ea canta si melodia "EL ATRO DE GABRIEL. DAVID CHOCARRO, JORGE LUIS PILA, GUIELLERMO QUINTANILLA, MARIA ELISA CAMARGO, SILVIANA ARIAS, KENDRA SANTACRUZ, JAVIER GOMEZ, GALA MONTES toti actorii care au jucat in "SUFLET CALATOR" aka "EN OTRA PIEL" au fost nominalizati la premii importante la evenimente ce sarbatoresc talentul si daruirea in interpretarea rolurilor.

Versurile si muzica  din telenovela poarta semnatura lui MARCO FLORES sotul LAUREI FLORES.

Fiecare episod dureaza intre 42-45 de minute. In total sunt 154 de episoade. Telenovela a fost produsa de TELEMUNDO in colaborare cu ARGOS COMMUNICATION si Y TELEMUNDO STUDIOS MIAMI.

Inainte de telenovela produsa in 2014 "EN OTRA PIEL" au mai existat doua telenovele EL CUERPO DEL DESEO si EN CUERPO AJENO produse in anii anteriori una dintre ele chiar prin 1992.

EN OTRO PIEL a fost adaptata dupa o povestire scrisa de  JULIO JUMIENEZ.

REZUMAT "SUFLET CALATOR" - "EN OTRA PIEL"

 

 

SUFLET CALATOR toate episoadele doar pe acasa tv


Telenovela "EN OTRA PIEL aka" PART OF ME" aka "SUFLET CALATOR"  prinde contur avand in prim plan viata a doua femei diferite din toate punctele de vedere.

Ele vor trai putin vor muri dar ce se intampla dupa ce mor asta este important si pe asta se contureaza firul actiunii.

Putin neobisnuit fata de alte telenovele ca eroinele principale sa ne faca sa le urmarim intamplarile  dupa ce acestea dispar. Adica ce se intampla cu omul cand moare?

Nu ne bagam intr-o tema atat de discutata. Dar telenovela noastra are un raspuns pentru noi. Desi diferite din toate punctele de vedere cele doua femei vor ajunge sa imparta acelasi destin.

Un destin tragic, doua morti in conditii nedrepte. Si mai ales ca cele doua femei nu se cunosteau si traiau in doua orase diferite. Una dintre ele are o meserie obisnuita si este de conditie modesta celalata este renumita si bogata.

Una este logodita iar ceallata maritata si cu doi copii. Ce le-ar putea uni pe aceste femei atat de diferite ?

Cele doua femei vor imparti  acelasi destin tragic si veti vedea si supranatural.

Doua femei care nu s-au cunoscut vor fi unite dincolo de moarte. Cine sunt cele doua femei eroinele principale care strang in jurul lor atatia oameni?

Sa facem cunostinta cu ele. Prima femeie se numeste ADRIANA AGUILAR. Cea de-a doua eroina se numeste MONICA SERRANO/MONICA ARREAGA.

ADRIANA AGUILAR  este chelnarita intr-un bar si se lupta sa scape de conditia sociala umila. Ea are un frate pe care il iubeste din tot sufletul.

Fratele ei prin comportamentul sau o va conduce involuntar spre moarte. Nu  face nimic e un pierde vara preocupat sa isi procure doza zilnica de "iarba". Umbla prin anturaje dubioase cceea ce l va duce pana la urma la pierzanie.

Si parca nu ar fi fost suficient ca isi va pierde viata o va trage dupa el si pe ADRIANA. A carei vina a fost doar ca l-a iubit din aancul sufletului.

Personajul ADRIANEI AGUILAR este interpretat de actrita MARIA ELISA CAMARGO ce a fost nominalizata la premii pentru acest rol.

ADRIANA AGUILAR va muri din cauza problemelor pe care le avea fratele sau JACINTO.

ADRIANA AGUILAR va ajunge sa fie molestata de CARLOS RICALDE un temut gangster. de ce ajunge CARLOS sa o molesteze si aproape sa o violeze pe ADRIANA?

CARLOS avea de recuperat o datorie de la fratele ADRIANEI si cum acesta nu dadea semne  ca ar vrea sa faca asta CARLOS s-a dus direct la ADRIANA.

Intr-un final ADRIANA moare. Veti vedea pe parcurs cum soarta acestei femei va fi legata de cea a celei de-a doua femei a doua eroina principala pe nume MONICA SERRANO.

MONICA SERRANO este o femeie implinita casatorita si cu doua fete. MONICA este o femeie  bogata ce se trage dintr-o familie cu avere. Fapt pentru care ar trebui asa cum se va intampla sa fie tinta vanatorilor de zestre.

MONICA isi traieste viata preocupata fiind doar de cariera ei de pianista. isi rasfata cele doua fete le copleseste cu orice le doreste inima mai putin cu atentia si afectiunea.

MONICA are un cerc de prietene  bogate si influente. Ele se intalnesc si discuta la petreceri unde se afla tot felul de oameni. printre acestia si oameni mai saraci dar care au ajuns sa se invarta in aceste cercuri.

MONICA parca traieste intr-un turn de sticla. Are lumea ei si nu pare constienta de faptul ca unii oameni nu sunt ceea ce par.

Atunci cand incepe sa fie curtata de frumosul cu renume de playboy GERARDO ,MONICA nu isi mai incape in piele de bucurie.

MONICA SRRANO este incantata si foarte usor de pacalit . Ea nu vede cum cade incet incet in plasa playboy-ului.


Episodul 1 SUFLET CALATOR - Telemundo YouTube Oficial (rezumat)

MONICA este uimita cum un asa barbat o place pe ea mai ales ca ii despart niste ani buni.

Da frumosul si charmantul barbat GERARDO care cucereste pe loc orice femeie este tanar si fermecator. MONICA se indragosteste nebuneste de el.

Ocazie potrivita pentru GERARDO sa o duca cu zahareleul pana se vede cu sacii in caruta. Fiind usor de cucerit MONICA va cadea in mrejele lui GERARDO si va accepta incantata sa devina sotia lui GERARDO.

MONICA SERRANO are si o sora LORENA care are o fiica pe nume ELENA. LORENA nu numai ca sis neglijeaza copila  dar o abandoneaza in casa surorii in casa MONICAI.

LORENA are probleme cu dependenta de alcool si substante interzise. Asa ca MONICA va fi cea care va avea grija de nepoata sa ELENA avand grija sa ii ofere tot ce e mai bun.

Va ganditi ca nepoata ELENA ii este recunoascatoare matusii sale MONICA SERRANO? Nu este rea, nesuferita, vicleana si ticaloasa si in cele din urma asasina.

Dat find ca LORENA mama sa nu i-a oferit dragostea de mama ea va deveni o fiinta cu probleme de comportament si nu numai.

Ajunge o dezechilibrata mintal al carei loc ar trebui sa fie intr-un spital de boli mintale.

Ca in viata ELENA nu ajunge la spital ci ajunge sa isi omoare cu sange rece matusa care i-a oferit tot ceea ce propria mama trebuia sa ii ofere.

Atentie ELENA va ajunge  amanta lui GERARDO frumosul playboy ce va deveni sotul MONICAI SERRANO.

Ceea ce va afla dupa moarte MONICA este ca nepoata ELENA avea o relatie cu sotul sau GERARDO chiar sub nasul sau.

Dar ea preocupata de concerte si de prietenele sale nu a vazut tradarea nepaotei.

 Si oricum ELENA ajunge sa il subjuge sentimental pe GERARDO. Cuplul GERARDO si ELENA o vor trada pe MONICA.

Invidioasa pe averea frumusetea si influenta  MONICAI SERRANO, ELENA ajunge sa isi omoare matusa.

Atat ADRIANA AGUILAR cat si MONICA SERRANO sunt omorate in aceeasi zi dar in orase diferite. Una in LOS ANGELES si alta in MEXIC.

Cum vor ajunge MONICA si ADRIANA sa faca" echipa " dupa moarte? ADRIANA chelnarita dupa ce este omorata va ajunge la morga.

Dupa ce este omorata MONICA sufletul ei incepe sa pluteasca in atmosfera pana ajunge in locul unde era depusa ADRIANA la morga.

Aici la morga MONICA il vede pe logodnicul ADRIANEI care o plange ingrozit si neintelegand nimic din ce se intampla.

MONICA SERRANO se hotaraste sa intre in trupul ADRIANEI AGUILAR. Brusc MONICA SERRANO isi aminteste de trecutul sau si de familia ei.

Isi aminteste de nepoata ELENA care a omorat-o in casa ei.

Isi da seama cat de periculaosa este ELENA si pentru ca doreste sa isi apere fetele ramase orfane de nepoata ticaloasa porneste intr-o misiune de salvare a acestora dar si de razbunare impotriva celeia care i-a luat tot in viata.

ELENA nepoata ticalaosa nu numai ca a omorat-o si i-a furat sotul dar tot ea a fost cea care ii omorase si primul barbat. Pentru ca da, MONICA SERRANO a avut doua casnicii.

ELENA devine tinta principla a razbunarii MONICAI SERRANO. Asa ca MONICA SERRANO isi incepe misiunea de a face dreptate.

O va cauta pe SELMA prietena sa care se ocupa  cu paranormalul cu studiul fenomenelor paranormale. MONICA o roaga pe prietena sa sa o sprijine in misiunea sa de a-si ajuta fetele sa scape de ELENA.

Bineinteles ca SELMA o va ajuta pe MONICA. MONICA SERRANO reuseste sa castige increderea ingrijitoarei casei sale. Va lua diferite forme pentru a putea sa se razbune.

MONICA SERRANO si ADRIANA AGUILAR cele doua femei care au murit in conditii tragice vor fi legate de un misterios talisman.

MONICA nu poate accepta sa se desparta de  de lumea pe care a iubit-o de fetele ei.

De aceea intra in trupul ADRIANEI AGUILAR si va face absolut totul sa isi duca la implinire razbunarea si sa isi puna la adapost fetele. Sufletul ADRIANEI porneste ratacitor intr-o calatorie in lume.

Pana intr-un moment in care motivata de iubire ADRIANA ducandu-i dorul logodnicului ar vrea sa isi reia corpul.

Se loveste de rezistenta MONICAI care opune rezistenta.

MONICA nu este de acord sa ii redea ADRIANEI trupul pana ce nu isi duce la indeplinire misiunea.

MONICA SERRANO si ADRIANA AGUILAR vor imparti acelasi destin tragic care le va uni dincolo de moarte.

Finalul telenovelei va fi emotionant si va va smulge lacrimi. Cine ste GERADO FONSI/ JUAN GERARDO SUAREZ interpretat de actorul JORGE LUIS PILA?

GERARDO este acel pierde vara fara studii fara job. Are scoala vietii si cauta compania oamenilor mai precis doar a femeilor bogate care il pot introduce in cercurile influente .

Aici isi intalneste GERADO viitoarea sotie adica pe eroina noastra MONICA SRRANO. GERARDO avea o relatie de iubire cu ELENA nepoata MONICAI.

GERARDO nu va putea scapa de sub influenta malefica si farmecul bolnavei psihic ELENA.

Chiar si in perioada in care o curta pe MONICA GERARDO nu va renunta la legatura cu ELENA.

DIEGO ACHOA cel ce da viata personajului DAVID CHOCARRO este logodnicul ADRIANEI de profesie chelnarita.

DIEGO nu intelege de ce il respinge ADRIANA si insistent din fire va porni in cautarea adevarului.

Va ajunge sa inteleaga si sa descopere de ce si cum a fost ucisa ADRIANA logodnica sa.

ELENA SERRANO este fiica LORENEI SERRANO sora MONICAI SERRANO. Ea este nepoata ticaloasa care isi rasplateste matusa  prin a o ucide.

Personaj interpretat  de actrita VANESSA VILLELA de o maniera care i-a adus nominalizari pentru cel mai bun rol negativ.

Telenovela "EN OTRA PIEL" redenumita "SUFLET CALATOR" va va captiva pe parcursul celor 154 de episoade. O telenovela care are toate ingredientele unui succes.

Actiune, intriga povesti de dragoste si razbunare. Actori frumosi si talentati. Nu uitati de sambata 9 mai 2015 pe ACASA- TV va asteapta eroii din telenovela "SUFLET CALATOR".

Muzica este frumoasa si arata inca o data sensibilitatea si maiestria atorilor si producatorilor sud americani.

Pentru ca traim vremuri grele multi se refugiaza in fata televizoarelor.

Se relaxeaza privind vietile eroilor din telenovele. Dupa REVOLUTIE telenovelaa intrat in casele romanilor si i-a cucerit definitiv.

EPISOADE !!!

  1. https://mega.nz/#!1VhGxAqA!P9g38cHgVlkF7i2NolJFjTkUutWVSNuLRslXDAxw_EA
  2. https://mega.nz/#!BB4giapb!eIh5HDOy-mAzsXGB1hbJEakG1oGNOjENZCA2Giclmwg
  3. https://mega.nz/#!9NhRSCIY!Hb5cBtc073LofcHBi7EguzUjSLDM_-059WyjrMU2GDU
  4. https://mega.nz/#!gQRwwbrD!U-okAwz7rY6SJE7ZDCDPmGsFJ8fWiD6iWcP-CPxVA0I
  5. https://mega.nz/#!1NAABSrA!-SPvLLZ-JIZu8t44IudbAl509oR1Z1O_jd4Ibw776os 
  6. https://mega.nz/#!pRZmURSC!1-pyZG8bfXQ5O86aNpFZGCOxhLlRhP9LeRchok7lt2o
  7. https://mega.nz/#!aJ5BTbIQ!EEI7MQE_wmeYVYsbG7rSOdjSyzCD8Jv0zT4zTiNROXo
  8. https://mega.nz/#!sNAX2SLZ!K2rry1UcOaIAU5W6enLomzoHcuvDwFS_PT3PEdia-w8
  9. https://mega.nz/#!udA3jASZ!L0XGDngJ2sXw9T_X_bERWO1FvC2u0CtkXmhpWVqKJUY
  10. https://mega.nz/#!gVpmiCLL!Hk30yqbc40VwTrso32IAU62Pq5tLFbs5tw4P7UkaGHE
  11. https://mega.nz/#!lRhUUQrI!CudkeaW-UMxtuwK5AQBgqc90tq8Lt_QoK8gZCI_Qo9I 
  12. https://mega.nz/#!yNYGxBRA!PGegzGW_PI47PR8V8nDSD9jXxGgqg7ti36zFKJ3uhHw 
  13. https://mega.nz/#!ldBnUIQZ!kNLuwU6XnR1ZB4hrNk5aIrHoUcP8xtT0K5Vj-GiZjMY
  14. https://mega.nz/#!ccZ2FBhB!w4y27-c9BVXKIFVMjlSWkZ7oYdnAfkLzoy9wQaHhKjs
  15. https://mega.nz/#!jAQlQJSY!h11ELCFIBX1i-6Wq0EKlbwkjxBKv-3xKVEbY_fO6oCo
  16. https://mega.nz/#!AUpmDBLB!fR3saxmLWq9IzCWQBdzIM1p3ijhI9IC_j8M9Bw24lBA
  17. https://mega.nz/#!tBgjXAoI!kX39yCQmxKsPBW-FR-dSUoLGCwbAdv9KwPldO2tKG20
  18. https://mega.nz/#!1Npk2bpZ!d6msO1y7bpqTUlSwizcR1yI60su3QB2rGpyrwxlD7dA
  19. https://mega.nz/#!AEpEzLxB!tWU-lnJsqiwBC3kgGazkcWQitwRmJUOSf3SIHYqJ8EM
  20. https://mega.nz/#!UVpSTSab!GYpUU35z8FSJb8WJ-ia6ZSi8KDVtPNr1d0ND2NkutUo 
  21. https://mega.nz/#!zUYHyAqb!4PMgpy3pDrOVxdaY62FKVq82UcDcOyuVMeE7m2p9lyI
  22. https://mega.nz/#!UcYg2ZrA!PamKu5jf_PmTkDSRuARFermKKBJSsZBtzfPP9h3mUFk
  23. https://mega.nz/#!iMYAwA5Q!GeyuESxwHLv2uI7F57R2ZeS_xlESznkGXFF4BzBJFmM
  24. https://mega.nz/#!xFZhzboZ!xviJMFo65J2H25LeqNzdbT5ovV7aujz0OlUd28KD_Ew
  25. https://mega.nz/#!Ac4FiBKS!83ckoN__xJipRpr_TYsHCbVKpfzMZf69o9YDhnLPp44
  26. https://mega.nz/#!tQJxDZaB!VuqbE6Q8MfG9EMBFUfviZuEb2rBGzq8z9TwXfcm3l04
  27. https://mega.nz/#!1dxjDQwK!-OmqLWy0SE8gxvtS60QGtkOK2HdgOckGTPGrTVSmpmc
  28. https://mega.nz/#!SdhxwC6Q!EMNtwDrz5OJDQLvijwFlNXPAvfsH5us2fSCWny8LSsA
  29. https://mega.nz/#!1QY0jRYC!4-n9gC9URHjaUpKY6MXgwPixv5x9Rrk9F_I_EDf-ZMM
  30. https://mega.nz/#!BIImnY5D!EI-1okxhqIoa7QBSr5fAfd51VwbNv-A5cVW6CW1scsc
  31. https://mega.nz/#!7ZRACKbK!PK5YZxP_XagLrpx9QPfe1iy6t5AIX94tkvmuK2YzzDc
  32. https://mega.nz/#!fAIE0IBR!NQPHuSHNSL_NHtx7FH9WOO5uAKJMoxLl8MC4vBHhYhI
  33. https://mega.nz/#!icJH3IIT!WxHbvnwTxWCWpuNd3B-Y4SsD6bavEjoG79anNrthMQs
  34. https://mega.nz/#!MRoF1DRK!llMnpjl-uIDDTaLPIeXF1UgQWTHT2zYs4ysspe6L-ts
  35. https://mega.nz/#!ZQoSyaQJ!erkXKjn67gsTQS_C7i09O2tPm-OsgX1-XNvQzJL_Db4
  36. https://mega.nz/#!yZRxVJwR!PtUwvl8HlRKGSDfvnLJJ0XDX3lm9Re_lO6iAbQfJCO8
  37. https://mega.nz/#!MAYlwQhI!qMHS6pjpG1FNkBGVKW9NYJlwIvmacAVtoJFnjBswhus
  38. https://mega.nz/#!1Q5kWTKA!k5she9jGIyUq8IjODkbdONBHfEfe_yq2LWil_X_6cC8
  39. https://mega.nz/#!JdBhmKDA!U2iCGVnpR-bDjCl5-XDq3Ds_BHjr804Epa_dtdp2v3Q
  40. https://mega.nz/#!3NQyTAAC!QqJSDCvPvFto3zMiX-iRTeALPqMXHOZt2l6XcfxXgEE
  41. https://mega.nz/#!6c5gQQJI!V69FVdv3K04oudABURdLATbxa7qEHTGTS7FgGOxAG3k
  42. https://mega.nz/#!sEA0CDoZ!N63KoL1inNBtOSMLNQpbanTFYydE1EknUCrcRnqqnHM
  43. https://mega.nz/#!pIIFgIRA!-O6tGDLelCDetC_Jt8dRtSUXR531ZyazPa3VxmPIeDY
  44. https://mega.nz/#!xJ43DDrK!43OHOKe1lKNnSJ0__b6tyXrqxEeQq06NkL5FDY0O45k
  45. https://mega.nz/#!DRZUXaaa!9Cs6u78i4a-1h-C8Ghw-HauRebRHwhRYifHFS1QPe40
  46. https://mega.nz/#!2BpRiKDJ!5Ux6XzT_19gvnkVJnYf9seJ3sMJeZxTFsv7Jux5IcaQ
  47. https://mega.nz/#!2QhSXZpA!ePzU37gjpaPNXXAcGvoxGzeKY_BCHWEqYkx0ZWdCUFA
  48. https://mega.nz/#!AYoBUIaS!hHhTrHPyynlIql3icD_6Hxi1cvhwoGC0aQBj3mUmcDU
  49. https://mega.nz/#!9IQQABxJ!ziEwe5zOVB8fniwk8k5OH6Tdx38uHULy1nnY4s08Szc
  50. https://mega.nz/#!XAAG0KBb!Wz6YEHAlMcPxe7dcKumCqEFfVzHOTV3E31tHTrr3yH8
  51. https://mega.nz/#!qIRT0RBJ!_JenNj0OK_lCbpBuDHHH-q8gHCjtARm8uEYUE9egb10
  52. https://mega.nz/#!DQ4xSLiD!bWbs8JGoIxXOa-vPnnxC3g1iMDNsT3Sp24ZV1ueKx6E
  53. https://mega.nz/#!2chSDD5L!66rsEu1YGai3-aNOVGeqxeWxuWjOms6MpDGjDwMigS0
  54. https://mega.nz/#!CRYwyAKY!WWZbUweQcdwrwmYRsyqHzIJG6n5XsME9GoWCYyK93iM
  55. https://mega.nz/#!rJ4lWRqJ!PNeDyn-tEUWInzU-yIJIXFum5BC5j7jRd362WscbFAw
  56. https://mega.nz/#!2JowwCiS!VvXlTDAhh9frAifpvmWDn8GvuHndpy5XOW9MgSNKoaM
  57. https://mega.nz/#!GR5DkRSQ!GNBMfHRVZ0jgZXCw5Gp4jRxCiWeH10jXLFel6J2NeKU
  58. https://mega.nz/#!WRBRWAjD!lE_ZEsLj-y35TkTx-LqeJb0pvJvmZakR_YXrYFqQzKo
  59. https://mega.nz/#!2URyHD4a!iINE6l3ejjMpYagr9U4phccmFZW8LqOq9JOD7-CzdgY
  60. https://mega.nz/#!uVYBTBIT!MPD8NrtlZuKwhJlKRL1eyG1kXr0FtJlwpOuw1GB10ng
  61. https://mega.nz/#!PcYWgSKQ!2kgFZdW49RpCxUGvJWY6352uMnG9uiK04ItYdMxSVug
  62. https://mega.nz/#!nEwHDJpZ!PKwNQFIBe2pWX5-GAHR-Lr7UMjSQ9NUxAMQpfc0Ffps
  63. https://mega.nz/#!zdhF2ZxS!ZHn8b7yWs_inwWFlupkzzuqZhuJ4JIc9UQ9Gqw8kEqY
  64. https://mega.nz/#!KRxUlaBA!_aZpQoFoupMmOdQsfINiYgM3-cKvy-GLk6bV_kU3QgY
  65. https://mega.nz/#!uF4zCQCQ!cF7sbHvfKfwuN0CBC2ts2-Rd-WDEs-wpQngf1fuaxXg
  66. https://mega.nz/#!fYA2DAxK!upLWkIXBZZnazWXxliPsudPmXiKZnxnFVDKlKXnnU1k
  67. https://mega.nz/#!ndB3ha4B!6VbdjgRtOJAn4mPLENWq1OKhkdPUgxQZAP_4DN7kWAQ
  68. https://mega.nz/#!aUIkUSqa!xEcga28xsuNIzZu2moJmJw_uopauVQzNVW_fPmw5XEU
  69. https://mega.nz/#!DVBEHKJa!pnO15XCBBwAOIFGWXkWWFgr1P7bfeNAYSt83x8yzIYE
  70. https://mega.nz/#!6dBzXQqD!CSHVuXIYdR9X8CIBHboU_9ls_SaMqCJnC6G8vrSeU_w
  71. https://mega.nz/#!mQ4xhAKI!lSCzAHs_UW9cjjJKklx4i8MUnWs58-L8mOT4mY29_Oc
  72. https://mega.nz/#!GAAkDJSK!TNlPCS8eZeVfS9pJGcEKHBLzcIvaAAw1QVEG8SxwGJ4
  73. https://mega.nz/#!fZxG2L4K!mcRZ2SIEcreV3BqGX-jymGix4xDUMFvua1xIodhv-zo
  74. https://mega.nz/#!ONpwHBzY!rOdK4LIDVaAwtTO-8nl18QYKE9JfkS0MRIgmJthuru0
  75. https://mega.nz/#!yNgDlYiL!GIyeuBtgideiIb23TuSbL1jmp5YjcC2ewDaJlAn30hk
  76. https://mega.nz/#!vAB2RDjJ!ks_vQLQDKcfPTbAr0jZS0mY7bXb2rDtRRKL47ZNo13Y
  77. https://mega.nz/#!CE4WABpb!1guFCBaCOW2txqNHd0gDhwie7YBj45hp9beDTWdaC10
  78. https://mega.nz/#!GB5wzZCD!m7o4j7_zA7XNCY7_0S8kKaSrx7tc7UywVFtosHPF7mA
  79. https://mega.nz/#!OIJBSL5A!UUba4IU6PxbNTGytFElIWNE-UlmynpeJvy7pqFjaDbM
  80. https://mega.nz/#!TAIi0CgT!Q9ztLaVTOd2JyZ3iE2-r1qyaIpB9aMWStqE1gcgZAGo
  81. https://mega.nz/#!3cRQQT7b!-leHwjZj7JdWOV0UZmgD5seSk5IVUaXE4J8C-d7RMxE
  82. https://mega.nz/#!rYZQlCTI!VG8brwrJqf45VYRpRlQ3VfSEnA8HAEOO4ZnvFcqGSts
  83. https://mega.nz/#!yIR0RQwK!ODgCxpsjbMK9lyOcwvtGKhkcnmpYzne1u4f_BMY3lI4
  84. https://mega.nz/#!eZ5xyAwC!iINQT1BTVtVcfypBrn2-u3LkwjI05YCFOnIKfWq7K54
  85. https://mega.nz/#!zMIkwY4B!0PwXtMTXCxrXQiOo5J0caP2A3PuYxGHC3z4JJO9Wl3o
  86. https://mega.nz/#!Dc53xIDY!lyEMt0RsZdokR0dNLsTSNhmGJ9BnUXHsD5rxay0FcVY
  87. https://mega.nz/#!rZJzWZDL!VSN9Xz1p9Trf4qf84W124lfQTnEtM2rYvguOh_1Bf9A
  88. https://mega.nz/#!LQAUjYJQ!w-rPDquFdCC_96TjSw5rPKHY4xFM-CYU6tbHncLh8s8
  89. https://mega.nz/#!7Bhw2K6L!nSQfbCsRQRwrjwWwrN546lAzncwFHLehcwPog1qQZBU
  90. https://mega.nz/#!KFRlwYZa!bkSVcjcMbIVFjjSdsLM1Ldb9RxRRpdDNdd6Yzz-6aAU
  91. https://mega.nz/#!ncZlSY6Z!eJZaeYj1-dXar-EXAaI4yqZv_wnWIB2v5nVZxvVBXj8
  92. https://mega.nz/#!bRZnhCBJ!pj-ksXQyL-E9V2iCup7WdWNJNr9_sopBOt6FpbFktyg
  93. https://mega.nz/#!2UJQhBia!vd6GVhCMlyxTcX5-cd9uBWxKk7XTkBoIrKg82yoKVAw
  94. https://mega.nz/#!zMwDhTYa!JRXKDG5YOay5SKSvgeL3dQnPncnjW4UDmNj59HTvOlE
  95. https://mega.nz/#!2UZHlBCT!8D-keJT85qxS_W08ki9gM1Xxp02Y46Wj0jEBQMFcfV4
  96. https://mega.nz/#!PNZynL4S!F5RzW3XNZOE3XbClcnmsLzEZJADbZKVtyRONLXwjmOc
  97. https://mega.nz/#!bABm0AAC!5d23zD_pYuIuzP4_i9vtafSU5k3pRuniHtw1hr6KxmE
  98. https://mega.nz/#!3QxEFbDL!x89pCECcJfciQcpO2KXwl1EJllZB45Xe0HT_jPk879w
  99. https://mega.nz/#!iFAWiAAb!1tR12VD4wzkBbDwWprFmzY3nHKAJQvSuTPFp91CC74s
  100. https://mega.nz/#!uNQFQR6S!lmpv33CbJOqWFGV0vGz8Elax9eW2MQ71x86h4Vbl1RI
  101. https://mega.nz/#!HBQl1arL!9fUyqSi3Pi9-XWZvMsP7Bv2me-0AKa7HTP_ttkj4dpY
  102. https://mega.nz/#!Sdo33IbA!nelpBPjSSREdFIz__Rthd9J5sdsFa8FowCK0AN8F4HQ
  103. https://mega.nz/#!zFwUDJLb!pjhmt0vVqG_cvqCEcCeWcJxvtH7ITQ2QpwM0zJCeOcU
  104. https://mega.nz/#!OAxnlL4C!RBoCcFjlJc37molrConULm3hDGRFMkvQkLYB1sKSz_Q
  105. https://mega.nz/#!iNYB3Ywb!JQ_az-fC4_Oxe21wo3WrqOiiHrlZlyQXVQjSWdD-g8E
  106. https://mega.nz/#!HNhkwSBZ!EUTQFQW_dVlfK9jZpV253hibZ9gpm1oWvkiXGUBhGDI
  107. https://mega.nz/#!OY5RFaoB!8w2TKW36cO_tGvXU-W8utU-1-vrsDyLMy2bdyL51OA0
  108. https://mega.nz/#!DMZGya6Q!gW_ISM27NIXvLyyhxHxeGp__93o1YFoDT9vQF3s7I0g
  109. https://mega.nz/#!iIgEFK7T!siGwOaxaqUrJTp9a_0YWqCElq2MpxczxFGjSEuQhteU
  110. https://mega.nz/#!WQIk0D6I!9L8Gnf8ASwYZ4KyZco98PW3Uq3nOSrYlPwjH0nh7-RE
  111. https://mega.nz/#!qQZiBaTD!FTJUMZBNOghEeJ_0AmiCU-jRjjmkP8oJgWBrWWD-gwQ
  112. https://mega.nz/#!SF5kzCxR!u12CDzGjAejcYRwQ8KNeGYwyc6TYstgeDpNUqjRe_78
  113. https://mega.nz/#!zUh1EALD!ce5vB5j8RMuXoqbgu_1V7ewgBMf5iRTvGDp3-jaB4HM
  114. https://mega.nz/#!rZZ31QqI!Z-6VELixLc8sq3qbd6miuEBPo-f3u3RGAuxaItrcxBU
  115. https://mega.nz/#!OZRHACCb!IQ_Ok2_28hk559DM3mA4pFgZ_x199cmBGZcN18M_wh4
  116. https://mega.nz/#!Tdw0VA5J!4K6PByiXssX2RY5c0gW03U8dtEllSPLcMuZNr6H0fP0
  117. https://mega.nz/#!iIh2nDaI!Ea_tMzfbTiEyUYtPUWnOtai6CtMboz-B9-PiY5BI5VY
  118. https://mega.nz/#!vIwB2KpL!fhtO3u0UwkaRi2faI6lQMNuA9NI-7jXW2P3OVSPycdU
  119. https://mega.nz/#!eFYlSLpR!wwQQviZ065aU8rqqFDys-CVBG0dvHFwIljqf25ijo_w
  120. https://mega.nz/#!uYIg0IxQ!DmL1gnmDhF4EjZZyNphGa_47NYBghcmcjHJO2BbDS9c
  121. https://mega.nz/#!DRgzGZoZ!Mjipkrsq6bQq6UrvcSkWY75taBtSSfGozzqQUWPfSIg
  122. https://mega.nz/#!BZA0FJ4Z!f6KkrUZgPiIh1Ki2cD_AhrrZtg8kdMS4v30ALsbIWlQ
  123. https://mega.nz/#!5Iwx2bZY!4vdOSti8NQ53LY6_aAlNCAa_EK9rf8y7_G4KtyNB5ug
  124. https://mega.nz/#!cRJxybrZ!uJdoVNSOCspt20ghJ5yO5mDwiHwoDOfIMyXnRQmzgNE
  125. https://mega.nz/#!RQBmHTIY!Yzm0jnEcyDwXLJryOCRpAovHRGvz2v3f0pRJvHmlXlQ
  126. https://mega.nz/#!xZQxyQhS!eP-ExDJP9xA4UtXZhUGR9Pb2sJZH3Sk9fMNFaFSf7NI
  127. https://mega.nz/#!RNQ3AApQ!hcaqwaWO-vkfrSR7t-aGwDf7xhUMuRyLCzotaQCCagc
  128. https://mega.nz/#!xUJTBTJa!9fHTdJqRwNY9zbBr1OzFAIywVzki54QtPIthiztKqOs
  129. https://mega.nz/#!wJgxWZDb!5PMY5N7c3h6l-kqkvYc3sPqkN3WCUsgE6x1L62SYwsY
  130. https://mega.nz/#!tZpQQDAb!8qhRXDfA7d00ISFLJx5bG-nkAc-TzWs3TahvxWxXWTw
  131. https://mega.nz/#!ZAhFxAJA!HvMUD1BPQ0gvm2e2ElZFEKmrmT1nXCuOR76GjfJ0j7E
  132. https://mega.nz/#!sEJQ3KoT!3NKMoyF3EUi0KQn25c5zP9FGcqa2pbi-7Kr9V5_UkKQ
  133. https://mega.nz/#!Edpl3KyS!K2EYIgwvVdgi8P376w7Z1gKDNECVy0IkXF6rhtRw2To
  134. https://mega.nz/#!tFYTGTQC!0B20ZfF6Nd5utP7ubFz0RziJdPNClAHw6yqkDGMVYig
  135. https://mega.nz/#!pARF3ZAY!uIUkG5KbD00zpth57SOvUjIeP19IoOBAg4MenCcTzsQ
  136. https://mega.nz/#!9MpQAYSC!TnZrAKuevSSPEZWwLskQpwUh4nO-hwlzZ8NA4r4L4JE
  137. https://mega.nz/#!oYw2DJgB!qa0ydTJyKSlI4Aa2Lf3EYzUbJ6mo-o_fuVDxnZPtWLo
  138. https://mega.nz/#!tAZSSBLT!c3nvLGFts0sX7W_uM7m5dVXiaVxcUb9LkGr8iuozlsU
  139. https://mega.nz/#!UdZDgYjD!P3PopX_3DjZ6Z6Da8CENJzbgVhlTls3GoH1ovrHKh74
  140. https://mega.nz/#!gAhnxBCY!IaVn9UzCG2lbC9JkNYdiUdtaw8vJ1xwYfjk-PSrslnA
  141. https://mega.nz/#!9UJ0nDCQ!mwkEft677ZpNvrzpmjPDRX0IzZPVmG4TGext9hCM3ME
  142. https://mega.nz/#!MV5iHTZJ!Xzhof_BtqjgD5Q_Md7G681yA4T72ErmzTPUlMueOntI
  143. https://mega.nz/#!kVRxEKSY!OXolgTwzeSwavDTIYvApmS4OSnQwS_FD5uN5DGS-sw4
  144. https://mega.nz/#!UQpRXA5R!6zOGyNULX-8OYLw4Rmk5F516cYZRRNxiWytDbx-B5Aw
  145. https://mega.nz/#!hJxGTLjA!sG2mJgNGT_mj7_wk2ibCgJH-17A2GCdSvu13JuYehig
  146. https://mega.nz/#!dRhi1aKD!grT-i9YKUidaU6zJqSju0QsdP3pDK1m6F-rpDlfL7D4
  147. https://mega.nz/#!4ZxXVJwb!AqaKpUPqk53-16Ze-igWKKegxnnKln9fMBj1CX3rBwI
  148. https://mega.nz/#!VAoUHRpK!bYDFJiTmoz_X17wXEE3tJcgzPfvfz9Wqb9JFUITxn64
  149. https://mega.nz/#!gNwAEZwB!4_9YWLImoSbzWA2kcujQ8MZ4TwyPV904EEUuvDeKTGI
  150. https://mega.nz/#!hBBQ3Z7R!LS9hot8AWyw3ZGhtacieUZZl64EM36isREGWa-6CEr8
  151. https://mega.nz/#!FZhWkZhK!qct8G6jkNUXvvvgEsgKT9LPP9NEuWE-k71K2E_NtjTU
  152. https://mega.nz/#!8FBBHSJD!tmfkJfNR9HfjQI7E_TSIuCfaWhuzK7aryY0rstUZXIA
  153. https://mega.nz/#!AEoUUDBK!yvUgvg-Mb3ZSdV1LyFunIfK7hdCzVHeV0xFrH53DC3Y
  154. https://mega.nz/#!UJIEXBLR!pbVCqPUL6nJjWE8C6fm6g2g_qZq7IwAwpqUMpyB308o FIN
Categorie: Telenovele COMPLETE | Vizualizări: 12714 | Adăugat de: Admin | Evaluare: 4.5/14
Total comentarii : 0
avatar