Señora Acero (TELEMUNDO 2014) - 27 Septembrie 2014 - Descarca Telenovele cu subtitrare in Lb. Romana - Descarca Telenovele Gratis, vezi seriale onlinePrincipală » 2014 » Septembrie » 27 » Señora Acero (TELEMUNDO 2014)
1:37 AM
Señora Acero (TELEMUNDO 2014)

După succesul telenovelei 'Porque el amor manda' de anul trecut,actriţa Blanca Soto a ajuns în atenţia tuturor,astfel că la începutul anului 2014 Blanca a anunţat mutarea ei la Telemundo,unde este protagonista unei noi telenovele,care după cum se anunţă va avea un succes răsunător şi este prima dată când actriţa interpretează un personaj diferit de toate celelalte.
    Premiera telenovelei 'Senora Acero' a avut loc pe 23 septembrie,motiv pentru care deşi este rănită la un braţ Blanca continuă să filmeze.
    Blanca o va interpreta pe Sara Aguilar Bermundez o văduvă care cu ajutorul frumuseţii şi inteligenţei ei va deveni una din cele mai puternice femei din lumea afacerilor ilegale din Mexic :'' Personajul este diferit de tot ceea ce am făcut până acum.Când am citit scenariul am spus :Wow, ce femeie puternică! Îmi place că nu e povestea tipică în care personajele trăiesc fericite până la adânci bătrâneţe'',a mărturisit actriţa.
   Povestea a fost scrisă de actorii şi producătorii Miguel Varoni şi Walter Doehner, care au asigurat că munca cu Blanca este foarte frumoasă şi uşoară.
   De asemenea din producţie mai fac parte şi Andrés Palacios, Rebecca Jones, Damián Alcázar şi Litzy.


   Noi îi dorim succes cu premiera noii telenovele şi aşteptăm cu nerăbdare să o vedem şi în România.

EPISOADE

  1. http://www.upl.me/swOlPi
Categorie: Telenovele Nesubtitrate | Vizualizări: 168 | Adăugat de: Admin | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar