Imbratisarea ta - Episodul 122 (Ultimul episod)

Emperatriz - Episodul 155 (Ultimul episod)

Demon si inger - Episodul 60

Pasiune interzisa - Episodul 54

Trandafirul Negru
Episodul 160

De ce ne despartim
Episodul 29

Iubiri secrete - Sezon 1
Episodul 62



PopCash.net
23:38
Sa iubesti din nou (Amar otra vez)

Fernando este fiul Balbinei, o femeie bună la suflet, care a crescut-o ca o adevărată mamă, pe orfana Rocio. Atunci când Rocio prinde buchetul de mireasă la nunta unei prietene, Fernando şi Balbina stabilesc data nunţii lor, iar Balbina se simte fericită să ştie că persoanele pe care le iubeşte cel mai mult în lume îşi vor uni destinele cât de curând.

Sa iubesti din nou

 A venit şi ziua nunţii şi teama le cuprinde pe Balbina şi pe Rocio când văd că Fernando nu a venit la biserică. Temerile lor sunt confirmate atunci când primesc o telegramă care le anunţă de moartea lui Fernando. Cele două pleacaă imediat la Ciudad de México pentru a cerceta cele întâmplate, descoperind în final că totul este o minciună.

Fernando şi-a înscenat propria moarte pentru a scăpa de Rocio şi a se putea căsători cu Brenda Montero (Margarita Magaña), fiica şefului său. Plină de furie, Rocio rămâne în capitală pentru a-i demonstra lui Fernando că poate reuşi în viaţă de una singură. Cu ajutorul lui Zoila (Marcia Coutiño), ajunge să muncească în casa tatălui Brendei, Guillermo Montero (Guillermo Garcia Cantu).

La puţin timp îl cunoaşte pe Daniel (Valentino Lanus) şi între ei se înfiripă o frumoasă relaţie de amiciţie care se va transforma în dragoste. Verónica (Vanessa Guzman), fosta iubită a lui Daniel, îl presează pe acesta să fie din nou împreună, cu toate ca ea este amanta lui Guillermo Montero. Daniel o refuză pentru că o iubeşte din toată inima pe Rocio.

Veronica rămâne însărcinată şi crede că acest fiu va fi garanţia care o va ajuta să rămână cu averea lui Guillermo, dar acesta nu-şi doreşte acest copil şi îi spune să avorteze. Verónica descoperă că Daniel este fiul lui Guillermo, în consecinţă, el este moştenitorul averii şi de aceea îl obligă pe Daniel să se căsătorească cu ea, spunându-i că vor avea un copil.

Rocio refuză ca şi această durere să-i ruineze speranţele şi, plină de forţă, munceşte din greu şi strânge bani pentru a-şi deschide propria ei casă de modă în care confecţionează superbe rochii de mireasă. Foarte curând, Rocio va obţine, pe cale dreaptă, ceea ce Fernando şi Verónica au încercat să obţină prin minciuni: succes, bani şi o poziţie socială. Dar, în timp ce ea confecţionează rochii de mireasă pentru alte femei, inima lui Rocio suferă pentru iubirea lui Daniel şi se întreabă dacă va veni cândva ziua în care se va căsători cu bărbatul pe care îl iubeşte.

Categorie: Telenovele Nesubtitrate | Vizualizări: 1401 | Adăugat de: Admin | Evaluare: 4.0/3
Total comentarii : 1
avatar
-1Spam
1
Unde sunt episoadele de la aceasta telenovela? Au fost cumva sterse?
avatar