CUNUNA DE LACRIMI - 26 Octombrie 2014 - Descarca Telenovele cu subtitrare in Lb. Romana - Descarca Telenovele Gratis, vezi seriale onlinePrincipală » 2014 » Octombrie » 26 » CUNUNA DE LACRIMI
1:21 PM
CUNUNA DE LACRIMI
 "Cununa de lacrimi" este povestea lui Refugio (Victoria Ruffo), mama a trei copii: Patricio, Edmundo si Igancio. Acestia sunt evacuati din casa si se muta in Mexic, unde iau viata de la inceput. Dupa 18 ani, ei continua sa traiasca intr-un apartament modest, iar Refugio are o slujba care ii aduce un venit care nu ii acopera cheltuielile. Mai mult decat atat, ea are probleme de vedere, pe care le neglijeaza pentru a le oferi copiilor sai tot ce au nevoie. Patricio e student la Facultatea de Drept, Edmundo la Medicina, iar Ignacio lucreaza intr-un magazin pentru a-i sprijini financiar pe mama si fratii sai.
Patricio incepe sa se intalneasca cu o tanara pe nume Olga a carei avere il orbeste si astfel, el ajunge sa se simta rusinat de statutul sau social. Dupa un timp, Olga afla trecutul lui Patricio, insa acesta o minte in continuare spunandu-i ca Refugio a fost doica lui si acum o ingrijeste pentru ca are probleme de sanatate. Pe de alta parte, Edmundo incepe sa se intalneasca cu Lucero, ranindu-i sentimentele lui Ignacio, care o iubeste in secret. Astfel, problemele nu intarzie sa apara.

EPISOADE:
001 http://www.upl.me/VDZvWY
002 http://www.upl.me/6WTTH8
003 http://www.upl.me/7Zi9IC
004 http://www.upl.me/ySMt8h
Categorie: Telenovele "in asteptare" | Vizualizări: 224 | Adăugat de: Admin | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
avatar