Camerista din Manhattan - DOWNLOAD EPISOADE - 9 Aprilie 2014 - Descarca Telenovele cu subtitrare in Lb. Romana - Descarca Telenovele Gratis, vezi seriale onlinePrincipală » 2014 » Aprilie » 9 » Camerista din Manhattan - DOWNLOAD EPISOADE
11:27 PM
Camerista din Manhattan - DOWNLOAD EPISOADE

Maid in Manhattan este produsă în SUA, în limba spaniolă, filmată la Miami, New York City, Los Angeles și Mexico, având în distribuție actori apreciați și beneficiind de decoruri, costume și o echipă de cea mai bună calitate. Telenovela are 167 de episoade, care spun povestea tinerei și frumoasei Marisa Lujan (interpretată de Litzy).

Marisa Lujan a reuşit să-şi crească băiţelul, Lalo, în ciuda dificultăților și a unei vieți nu tocmai ușoare. Când lucrurile devin periculoase în orașul său natal din Mexic,Michoacan, pleacă în SUA cu fiul ei. După o perioadă petrecută în California, Marisa și Lalo se stabilesc la New York, unde ea se angajează cameristă la un hotel de lux din Manhattan. Aici îl întâlnește, ca oaspete al hotelului, pe Cristobal Parker (Eugenio Siller), care crede că Marisa este, la rândul ei, cazată aici, atunci când o vede îmbrăcată în hainele elegante ale unei cliente a hotelului. Ca și în pelicula Camerista (Maid in Manhattan), începe o frumoasă - dar sinuoasă - poveste de iubire, plină de emoții, sentimente puternice, îndoieli, algeri dificile, sacrificii și pasiune. Vom vedea, pe parcursul episoadelor, dacă povestea lor de dragoste va reuși să depăşească limitele impuse de avere şi privilegii.

Pe lângă cele două personaje centrale - Marisa și Cristobal - vom mai întâlni, în telenovela Camerista din Manhattan, și alte personaje puternice: Eduardo "Lalo” Mendoza Lujan (interpretat de Jorge Eduardo García)-fiul de zece ani al Marisei, care are o inteligență ieșită din comun, Sara Montero (Vanessa Villela) – o femeie bogată și ambițioasă, care este în stare de orice pentru a fi alături de Cristobal, Marcela Villa  (Ana Sobero) – mama Marisei, Victor Mendoza (Paulo César Quevedo) – fostul soț al Marisei și mulți alții.

 Distribuția:

Litzy   - în rolul Marisei Luján Villa

Eugenio Siller - Cristóbal Parker Salas

Vanessa Villela       - Sara Montero

Jorge Eduardo García -  Eduardo 'Lalo' Mendoza Luján

Marisela González - Calixta Meléndez

Ana Sobero - Marcela Villa Vda. de Luján

Paulo César Quevedo - Víctor Mendoza

Tina Romero - Carmen Moreno 'La Nana'

Liz Gallardo - Leticia 'Lety' Robles

Ismael La Rosa        - Tadeo 'Tito' Falcón

Juan Pablo Llano - Bruno Rivera

Karen Sentíes - Amelia Salas de Parker

Fred Valle     - Tyron 'Ty' Parker

Jorge Hernández - Estanislao Jaroselzky 'El Polaco'

Regia:

Nicolás Di Blasi

Leonardo Galavis

Jaime Segura

 

 

EPISODUL 1 EPISODUL 11 EPISODUL 21
EPISODUL 2 EPISODUL 12 EPISODUL 22
EPISODUL 3 EPISODUL 13 EPISODUL 23
EPISODUL 4 EPISODUL 14 EPISODUL 24
EPISODUL 5 EPISODUL 15 EPISODUL 25
EPISODUL 6 EPISODUL 16 EPISODUL 26
EPISODUL 7 EPISODUL 17 EPISODUL 27
EPISODUL 8 EPISODUL 18 EPISODUL 28
EPISODUL 9 EPISODUL 19 EPISODUL 29
EPISODUL 10 EPISODUL 20 EPISODUL 30

 

 

Categorie: Telenovele "in asteptare" | Vizualizări: 308 | Adăugat de: Admin | Rating: 3.8/5
Total comentarii : 0
avatar